3 maja 2010 r.- V Podlaskie Targi Ślubne w Białymstoku

Regulamin działu
Targi ślubne - w tym dziale opisujemy relacje z targów, a także zapowiedzi targów ślubnych.

Post przez margolcia » 17 kwi 2010, 11:18

3 maja 2010 r. V Podlaskie Targi Ślubne w Białymstoku
Miejsce: Wojewódzki Ośrodek Animacji Kultury (SPODKI)
ul. Św. Rocha 14, 15-879 Białystok,
Godz. 10.00-18.00

Na targach zostanie zaprezentowane wszystko co może być przydatne podczas planowania ceremonii ślubno-weselnej. Swoje oferty wystawią tu m.in.: restauracje, hotele, salony ślubne, zakłady fotograficzne, filmowcy, właściciele limuzyn, zakłady kosmetyczne , wizażystki, zespoły muzyczne oraz prezenterzy.
Kwiaciarnie i firmy dekoratorskie przedstawią propozycje bukietów i dekoracji ślubnych, cukiernie zaprezentują zachwycające oraz zarazem pyszne torty weselne, a hotele, pałace i dworki zaproszą do swych wnętrz i plenerów. Najlepsi podlascy jubilerzy zaprezentują nowe trendy obrączek ślubnych.
Oczywiście nie zabraknie także salonów mody ślubnej, które przedstawią kolekcje sukien i garniturów, oraz przeróżnych do nich ślubnych dodatków i uzupełnień.
Odwiedzającym z pewnością czas umilą występy zespołów muzycznych i akustycznych, pokaz czarnej magii i taniec brzucha oraz konkursy z cennymi nagrodami ufundowanymi przez wystawców (suknie ślubne, złota biżuteria, dvd, darmowe plenery, torty i wiele innych). Do obejrzenia będą także pokazy makijażu ,fryzur ślubnych ,oraz występy par tanecznych! Przed lokalem zaprezentują się najciekawsze pojazdy i powozy do ślubne.
Całą imprezę poprowadzi dwóch najlepszych konferansjerów w mieście Dj . Kris i Dj. Bałtyk !

Impreza zostanie przeprowadzona pod patronetem: TVBiałystok, RadioESKA, ŚlubnaTV, Prokadr studio, Magazyn FreeMag.
margolcia
VIP
VIP

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez BasiaTomek » 12 cze 2010, 20:13

My mieliśmy okazje odwiedzić te Targi Ślubne. ;) Hmmm, mam mieszane uczucia ;P, gdyż nie zdążyliśmy wejść do środka, a już miałam torebkę pełną różności hehe.. osobiście wolę tak bardziej na spokojnie, pochodzić, pooglądać, a jak mam pytanie to zagaduję, a nie każdy właził pod nogi i na siłe na coś nawiałam eeeeeeee..
Obrazek
BasiaTomek
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: Mężatka :)
Data ślubu: 5 sierpnia 2011
Miejsce ślubu: Białystok