|
Auta retro do ślubu
Auta retro
A co myślicie o tym...
samochód z krakowa : london taxi , no i cena umiarkowana
EkspertWeselny.pl poleca
Auta retro
No proszę jakie ciekawe autko
Ela1980, ale czy Ty zmieścisz się do niego w sukni ślubnej
Auta retro
Autko bardzo fajne i nie spotykane, ale to fakt zmieścicie się ? chyba Pan Młody bedzie prowadził sam ?
Auta retro
Madzia ale on ma dach. Tylko taki składany. w razi deszczu siup do góry i jedziemy dalej
niżej fotki z dachem:
Auta retro
Fajny kabiolecik, na pewno zrobi duże wrażenie na gościach. Efekt będzie niesamowity
Jesli można spytać,to ile płacicie za wypożyczenie
Auta retro
Z tego co wiem to wypożyczenie kosztuje około 200zł za godzinę ale my mogliśmy go sobie wybrać jako gratis do sali. Dziwnie to brzmi ale właściciel sali na której mam wesele oferuje gratisy powyżej jakiejś tam kwoty za pierwszy dzień wesela, więc my mamy w gratisie ten właśnie samochód i wiejski stół
Auta retro do ślubu
Szczerze mówiąc to opinie na temat aut w stylu retro są mocno podzielone,dla niektórych będzie to super sprawa,a dla innych zwykły obciach i wolą wybrać gustowną limuzynę.
www.AutoDeco.pl - nalepki samochodowe, okolicznościowe.
Auta retro do ślubu
zgadzam się, chociaż te w stylu retro mają swój urok
Auta retro do ślubu
A ja słyszałąm ,że lizmuzyny to już teraz obciach,że są przereklamowane.Auta retro są super chociaż teraz ludzie wybierają sportowe nowoczesne autka ,kabriolety,dwuosobowe ...
Auta retro do ślubu
W sieci znalazłam ciekawe auta o charakterze zabytkowym. Autka są bardzo klimatyczne, można powiedzieć że mają duszę. Dodatkowo przebierając się można się dosłownie cofnąć w czasie ...
Auta retro do ślubu
Rzeczywiście takie autka mają coś w sobie, ale myślę, że decydując się na tego typu auto, trzeba już mniej więcej stylizować się w tym kierunku, np. ubiór Pary Młodej, wszelkie inne dodatki, żeby nie okazało się, że wszystko jest z innej bajki
![]()