|
Beata i Kamil
Beata i Kamil
No to super, że z sukienką załatwione, a co do welonu to też myślę, że możęsz poczekać, aż suknia będzie uszyta i wtedy zobaczysz
EkspertWeselny.pl poleca
Beata i Kamil
Dopiero teraz zauważyłam w czym chce iść Pan Młody
Nawet tego mojemu nie pokazuje bo jeszcze wpadnie na traki sam pomysł i bedzie chciał dresik RCh pozyczyć Jesteście ze śląska ?
Beata i Kamil
Kamil jest ze śląska i grał w piłe przed kontuzją, ja jestem z Wrocka
Beata i Kamil
aaa...
Beata i Kamil
Dzisiaj byłam cały dzień w rozjazdach, ale było warto...
Umowa z właścicielką sali podpisana, szczegóły będą omawiane w czerwcu. Data w Sulistrowiczkach zaklepana, szczegóły w czerwcu. Materiał na suknię wybrany - biała satyna, bardziej matowa niż błyszcząca bo i suknia dość ciężka i będzie lepiej wyglądało. Jest tak jak w oryginale, przymiarka nr 1 w styczniu. ach
Beata i Kamil
Gratuluje postępów
Jak dobrze pamiętam to dziś chyba wylatujesz z Polski
Beata i Kamil
Dziękować, dziękować, nie móc się doczekać
Tak, już jestem w Abe, rozpiszę się w Pogaduszkach
Beata i Kamil
A słyszeliście o nowym serwisie dla nowożeńców... Możesz filmiki ze slubu i wesela dodawac na swoją własną domenę ich serwisu. Najlepsze jest to, że jest to do odtwarzania na komórce. Tzn. na komputerze tez mozesz ale inaczej to wyglada. Mi sie spodobalo i zalozylam konto mojej przyjaciolce i jej mężowi. Potem ciągle ich widziałam jak z komórką chodzili i wszystkim pokazywali swoje filmiki z ich wesela. No rewelka! Polecam wszystkim!
![]()