|
Białe czy żółte złoto na obrączki ? A może łączone?
Diana, mnie się z kolei łączone złoto nie podoba, ja jestem fanką białego złota i tylko taką biżuterię posiadam, obrączki również takie kupiliśmy
EkspertWeselny.pl poleca
Białe są piękne, ale dość kosztowne. My zdecydowaliśmy się na tytanowe i polecam każdemu:) (w wyglądzie przypominają białe złoto)
A ja myślałam zawsze, że tytan ma cenę prawie taką jak platyna. A tu proszę
Witam.Jeśli o mnie chodzi to tylko białe złoto.Pierścionek zaręczynowy też mam z białego złota.Ale to już zależy od prywatnego gustu.Szukaliśmy z narzeczonym jakiś czas odpowiednich obrączek.Nie chcieliśmy,aby były zbyt proste i wybraliśmy w końcu takie. Jestem podekscytowana i szczęśliwa,bo ślub już za miesiąc
Pięknaaaaaa
..ale chwila, chwila męska obrączka będzie również taka jak zaprezentowana na zdjęciu? czy się mylę? ![]()
Hmmm... Z pewnością jest piękna, ale jako pierścionek a nie obrączka. Przynajmniej wg mnie
![]()
Piękna, przyznaje
Też tak się właśnie zastanawiam jak wygląda męska obrączka? Hmmm..a chcecie takie wąskie jak na załączonym obrazku? Bo jeśli chodzi o taką męską obrączkę, to troszkę za wąska..
![]()
Jeszcze nie zakupiliśmy obrączek,ale myślę,że będą z białego złota. Uwielbiam białe złoto(wygląda tak szlachetnie) a poza tym mam już pierścionek zaręczynowy z białego złota. Chciałabym żeby pierścionek i obrączka jakoś do siebie pasowały. Mam taki pierścionek z brylantem. Zastanawiam się tylko czy zakupić obrączkę z jakimś kamieniem czy klasyczną? Jest duży wybór wzorów i nie wiem jeszcze do końca na co się zdecydować. Od razu mówię,że "mój przyszły" będzie miał gładką.
Ja bym dobrała klasyczną, myślę, że pierścionek wystarczająco jest bogaty
![]() ![]()
Jeśli chciała byś nosić pierścionek zaręczynowy i obrączkę na jednym palcu, myślę że obrączka mogła by być gładka ale za to lekko falowana, dopasowana do pierścionka
PS. Śliczny pierścionek zaręczynowy - sporrry brylancik ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Piękny pierścionek, przepiękny... Ja bym do niego dobrała obrączkę klasyczną, może z jakimś malutkim ozdobnikiem, ale żeby nie była za strojna.
Piękny pierścionek
..i jestem tego samego zdania, że odpowiednia będzie obrączka klasyczna, bo co za dużo to nie zdrowo.. ![]()
Popieram wypowiedzi dziewczyn.
A pierścionek super jest, narzeczony sie postarał
Śliczny ten pierścionek, rzeczywiście
Przepiękny pierścionek. I rozmiary brylancika tez robią wrażenie
Takie małe spostrzeżenie po pół roku noszenia obrączek.
Pokazywałam Wam jakie mamy obrączki - żółte złoto z paskiem po środku białego, matowego złota. Każdy nam mówił, że to się zetrze, wytrze, nie będzie błyszczące. No cóż, widać nasz jubiler bardzo się postarał bo jak były matowe tak są do dzisiaj ![]()
To rzeczywiście jubiler się postarał. Jak go spotkasz to pochwal jego pracę
...oczywiście ze łączone,, ale w kombinacji 2/3 białe złoto i 1/3 żółte złoto jak dla mnie