A co do wersji z pasem to też słyszałam o tym, że można majtki założyć na pas i wiele kobiet tak robi.
|
Bielizna ślubna
Re: Bielizna ślubna
Ja osobiście wybiorę pończochy samonośne bo są najwygodniejsze, a co do koloru to się jeszcze zastanowię, bo najbardziej lubię te cieliste
A co do wersji z pasem to też słyszałam o tym, że można majtki założyć na pas i wiele kobiet tak robi. ![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
no można i tak, ale przede wszystkim majtki dają się przecież zsunąć na tyle, aby się załatwić, bez odpinania pończoch od pasa.
Ja juz zestaw na noc poslubna mam
taki tylko czarnyhttp://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CP-235301&page=1&cgname=OSSLPLGEZZZ&rfnbr=5366
![]()
Aneta, świetny!!!! Sama chętnie bym sobie takie coś sprawiła, w białym kolorze też fajnie się prezentuje
Bialy jest tez bardzo ladny ale mi lepiej w czarnym i jakos tak bardziej sexy
![]()
Ojjj mężuś będzie zadowolony
Bardzo mi się podoba ten zestawik ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Mi się podoba kilka kompletów stąd: http://www.obsessive.pl/index.php
ale jeszcze nie szukałam specjalnie żadnej bielizny, ani ślubnej ani 'poślubnej' . Zajmę się tym, jak będzie więcej czasu. BTW victoria's secret w ogóle ma fajne rzeczy wg mnie
bardzo fajna stronka Ja czekam tylko kiedy wkoncu otworza VS w Polsce ![]()
no właśnie, mogliby! VS ma dużo ubrań w moim stylu, a ja przez neta takich rzeczy nie lubię zamawiać
Jeśli chodzi o bieliznę VS w Polsce to coś mi się obiło o uszy i faktycznie:
"4 czerwca 2008 na Polski rynek weszła marka Victoria's Secret. Pierwsze stoisko, w którym można kupić rzeczy VS, mieści się w Warszawie przy Pl. Konstytucji, w salonie bielizny Lanoro. Jak zapowiadają pomysłodawcy, to dopiero początek i zamierzają rozpocząć dystrybucję również w innych miastach Polski." Więc dziewczyny nic nie stoi na przeszkodzie ![]() ![]()
bielizna powinna byc ładna ale musi byc przede wszystkim wygodna!
a pas do pończoch to chyba ciężko się odpina i trzeba trochę pobawic się z nim jak chce się siusiu
mój do noszenia 150 + 25 I przeróbka + 15 II przeróbka = prawie 200 a ślubny 330 + 30 przeróbka = 360 ale ja widzę efekty i wiem że warto... wczoraj przymierzyłąm swój stary stanik którego nie wyźuciłam bo jest ładny i w miarę nowy brązowy i czułam się w niem nie porównywalnie gorzej... doceniłam ten co mam ten od Pani Hani
no zobaczymy, ja na razie mam go dopiero drugi dzień na sobie, więc może za wcześnie, żeby poczuć różnicę
czyli dużą krzywdę robiłaś swoim piersiom...
ale to nie moje słowa tylko babek które były w kolejce bo jak ja stałam to one mówiły że przeróbki różnie kosztują w zależności jak bardzo skrzywdziło się swój biust... więc ja podobno mieściłam się w normie Ale nie przejmuj się wszystko jest do naprawienia
U mnie problem jest taki, że jestem bardzo szczuplutka w obwodzie pod biustem i one musiały sporo pod biustem przerabiać + do tego skracać trochę ramiączka, więc teoretycznie poza miseczkami cały biustonosz był do mnie dopasowywany na nowo. Dlatego tyle wyszło za przeróbkę
Bielizna ślubna
ja muszę Wam powiedziec ze bylam ostatnio na konsultacji z taka babeczka ktora zajmuje sie profesjonalnie dopasowaniem stanikow itd... i zdziwilybyscie sie jaki rozmiar Wam przysluguje... kupilam 2 staniczki i sa swietne, super leża itd... juz wiecej nie kupie stanika w zwyklym sklepie... tylko niestety babeczka ma sklep w warszawie...polecam Wam ogolnie poszukanie kogos takiego w swoich miastach, naprawde warto
Dla Ciebie....
Bielizna ślubna
motylek86 wiem o czym mówisz, ja noszę rozmiar E więc również muszę chodzić do sklepów, gdzie odpowiednie osoby dobierają bieliznę. Ceny niestety trochę przerażają, ale na ślub warto zaopatrzyć się w coś extra
Bielizna ślubna
motylek, ja słyszałam, że większość kobiet uważa, że ma rozmiar B75
Bielizna ślubna
Jak można spytać, to jaki rozmiar wcześniej nosiłaś a jaki Ci dobrała ta gorseciarka ? Chyba ja tez już powinna się udać na takie konsultacje...
Bielizna ślubna
Ja myślałam, że mam 75 E/F, a w rzeczywistości mam 60 (w niektórych modelach 65) GG/J
![]()
Bielizna ślubna
To rzeczywiście można się zdziwić. Szczególnie jeśli chodzi o rozmiar pod biustem. Natalka a ile płaciłaś za takie konsultacje, a ile za bieliznę
Bielizna ślubna
Nie wiem, jak u Natalki - ale jak ja byłam w salonie z bielizną to konsultacja była za darmo
Bielizna ślubna
Ja również nic nie płaciłam
![]()
Bielizna ślubna
Dziewczęta moje drogie, wyobraźcie sobie, ze poszłam dziś do Triumpha żeby zakupić bieliznę ślubna. I co? Okazało się, że nie maja mojego rozmiaru biustonosza... Fakt, ze noszę miseczkę E, jednak myślę, że markowe sklepy powinny zawierać w ofercie i takie rozmiary... Więc jutro idę na poszukiwania innych sklepów... Mam nadzieję, że coś znajdę...