Raczej z tą bielizną nie będzie większych problemów
![hihi :]](./images/smilies/hihi.gif)
|
Bielizna ślubna
Bielizna ślubna
Ja będę miała suknię z gorsetem, więc ostatnia byłaby najlepsza
Raczej z tą bielizną nie będzie większych problemów ![]()
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Bielizna ślubna
wybierz się do gorseciarki podobno dobra jest na pradze ale niestey nie wiem jak ulica.
Znalazłam parę fajnych kompletów:
Oj jak ja bym chciała mieć taki problem
hehe ja też
![]() ![]()
Nawet nie wiecie jaki to problem jak nie możesz kupić dla siebie stanika, a jeżeli już go znajdziesz to kosztuje 200 zł.
No ale jesli, ktos w ogóle niepotrzebuje stanika, bo nie ma na co, to też fajnie nie jest... nie mówie o sobie, ale moja koleżanka z którą mieszkałam tak ma
![]() ![]()
Co myślicie o takiej bieliznie pod suknie
Ma któraś z Was, może w swojej zakupionej już sukni, oddzielnie halkę ? Bo sama nie wiem, niby te halki mają gumki, ale ja się jakoś boje, że one w tańcu będą sie przesuwać, no napewno nie w dół ale na boki...
![]() ![]()
Kasiunia bardzo ładna ta bielizna i w sumie gładka chyba lepiej bo bedzie lepiej wygladać pod sukienką
Właśnie też mi sie spodobała, bo jest taka gładka i dobrze przylega do ciała
![]() ![]()
niektóre suknie są takie że nie potrzeba stanika no i źle by to wyglądało jak plecy są odkryte (są pewne kroje) ja jeszcze zastanowie się nad bielizną ale na pewno będzie ona biała i będzie pas do pończoch
U mnie też raczej biustonosz będzie, dziwnie bym się czuła bez
Znalazłam parę fajnych propozycji:
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Bardzo ładne te wasze propozycje, mi się bardzo podobają
A to na 99% będzie moja bielizna
no i mi
a gdzie dziewczyny można na terenie Wawy znaleźdz sklep gdzie będą dobrze dopsowana bielizna ślubna? i w przystępnych cenach? bo w wątku "pozostałości" -> "baza firm" -> "bielizna" to mało było informacji na temat typowo bielizny ślubne
mi tez sie strasznie podoba ta bielizna
Ja bede chyba miala problem z biustonoszem, bo moja sukienka bedzie zapinana na szyi... Chyba bede musiala kupic sobie taki z silikonowymi ramiaczkami na szyje i silikonowy zeby byl z tylu tam gdzie zapiecie...
Martinii dobry pomysł z tym biustoneszem z silikonowymi ramiaczkami i tyłem
Ann a gdzie dokładniej jest ta budka
tylko nie wiem, gdzie kupie taki stanik.... nie wiecie czy w Triumphie sa takie rzeczy?
Dzięki Ann Martinii nie wiem dokladnie czy Triumphie dostaniesz ale jest duża szansa wkońcu jest to dobra marka