|
Bolerko do sukni ślubnej
Bolerko do sukni ślubnej
TAKIE BYM CHCIAŁA BOLERKO MOCNO MOCNO.USZYCIE KOSZTUJE 30 ZŁ ALE NIE WIEM ILE KUPNO, BO W SALONIE W KTÓRYM WYPOŻYCZAM SUKNIE TAKIEGO NIE MA
EkspertWeselny.pl poleca
BOLERKA
Piękne bolerko.Zakup wyjdzie na pewno o wiele wiele drożej. Ja bolerko wypożyczyłam i kosztowało mnie to 70 zł a kupno tego mojego bolerka wynosiło 140zł.
Jeślii znajdziesz gdzieś takie bolerko do wypożyczenia to myślę,że wyjdzie cenowo na to samo co uszycie,bo to robota plus materiał.Chociaż z wypożyczeniem może być trudno ,bo to bardzo delikatny materiał i rzeczy z takich delikatnych materiałów nie chcą wypożyczać,bo łatwo się zaciągają itp.
BOLERKA
San Patrik mmmm, bardzo ładne bolereczko- niespotykane
Ale wydaje mi się, że takie bolereczko to raczej do delikatnej, gładkiej sukni Nie wiem czy nie za dóżo by tego wszystkiego było Renika przy twojej bardzo zdobnej sukni ślubnej...
Bolerko do sukni ślubnej
A ja mam problem, bo mam teraz wielką bliznę na ramieniu-szyi i moje rękawki by to superowo odsłaniały. Z mamą zdecydowałyśmy, że panie w salonie nam uszyją koronkowe bolerko. Ogólnie to bolerek nie znoszę ale koronkowe, jeśli są delikatne, bardzo ładnie wyglądają. No i z długim lub średnim rękawkiem, bo krótkie odpadają, zdecydowanie mi nie podchodzą
Bolerko do sukni ślubnej
Wszystkie bolerka, które zamieściłaś są śliczne, koronka ma swój urok.
Ja na szczęście nie będę musiała kupować bolerka bo moja suknia ma juz takowe koronkowe w zestawie, z wyciętym kołem na plecach które mogę odpiąć, przypiąć itp., w sumie nie wygląda jak typowe bolerko, bo nie ma rękawków, ale ramiona są zasłonięte i git. ![]()
Bolerko do sukni ślubnej
Ale cuda te bolerka
A jeżeli chodzi Ci tylko o zasłonięcie blizny, to ja bym wybrała bolerko nr 1 ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Bolerko do sukni ślubnej
Bardzo ładne bolerka
Basiu Jestem coraz bardziej ciekawa Twojej sukni Ja mam proste, białe bolerka bez koronki. Troszkę inne niż te które przymierzałam jak robiłam zdjęcia sukni, bo moje będą bez stójki. Jedno z długim i jedno z krótkim rękawem. To z długim rękawem będzie miało taką podpinkę, żebym w razie co nie zmarzła ![]()
Bolerko do sukni ślubnej
Niestety może być chłodno i lepiej, żebyś na własnym weselu nie kichała
Basiu, ja też jestem ciekawa szalenie, zamieść w końcu jakąś chociaż podobną! Agnieszka, przy tym pierwszym może być jeszcze widoczna przy odchyleniu głowy ale wiadomo, zobaczy się
Bolerko do sukni ślubnej
Beata super są te bolerka, ślicznie wyglądają w wydaniu koronkowym
Bolerko do sukni ślubnej
Moja kuzynka miała koronkowe bolerko i prezentowała się w nim bardzo dobrze.