Moje propozycje:

Wątek ten nie powstaje by kogoś obrazić czy kłócić się o to, która suknia jest brzydsza i dlaczego
|
Brzydkie suknie ślubne ;)
Dziewczyny, a może dla odstresowania i ogólnie dobrego humoru pokażemy znalezione w internecie perełki, czyli suknie źle dobrane, dziwne, źle uszyte
Moje propozycje: ![]() ![]() Wątek ten nie powstaje by kogoś obrazić czy kłócić się o to, która suknia jest brzydsza i dlaczego
EkspertWeselny.pl poleca
Nooo bardzo interesujące i oryginalne suknie ślubne
![]()
Basia ta pierwsza sukienka jest z 2006 roku ;p
to jeszcze inne sukieneczki : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
..chociaż te wszystkie zaprezentowane suknie to nic w porównaniu z tym jakie kreacje sprawiają sobie cyganki wychodzące za mąż
![]()
czyli jak moja kuzynka
a Cyganka nie jest. W swojej sukni wyglądała jak doskonała BEZA ...
No to ja też, ale zahaczę też o aktorki czy inne celebrytki. Uważam, że suknie Joanny Liszowskiej oraz Magdy Modrej to wręcz wołały o pomstę do nieba. Co do tej drugiej pani, nie rozumiem jak w czymś takim i z tak odkrytymi nogami można pokazać się w kościele?? Dziwię się, że ksiądz jej pozwolił w tym wejść. Wiem, wiem, ślub to ślub i chce się wyglądać w swoim mniemaniu ładnie ale trochę szacunku do świątyni by się pani przydało.
Stylizację Joanny Liszowskiej również uważam za conajmniej nieporozumienie. Gorset leżał fatalnie, jej okazałe piersi wręcz się w nim rozjeżdżały co świadczy jedynie o tym, że pani stylistka-krawcowa kompletnie nie zna się na swoim fachu skoro nie wiedziała, że gorset trzeba dodatkowo usztywnić przy takich zasobach płucnych. Dodatkowo na niektórych zdjęciach można zobaczyć, że fiszbiny nie są dostatecznie sztywne i sie odhylały w stronę ciała co pewnie sprawiało jej ból (wiem, bo taki miałam problem z gorsetem na studniówce i ledwo oddychałam). Dół kompletnie nie pasował do świecącej i gładkiej góry - rozumiem kontrastujące faktury materiałów ale to już przesada w obie strony. A oto o czym mówię: ![]() ![]()
Dziewczyny nie straszcie tymi zdjęciami...
margolcia te zdjęcia są po to żeby się uśmiechnąć z nieudanych stylizacji (na pewno nie chce nikogo wystraszyć
![]() ![]() ![]()
..są gusta i guściki
![]()
Basia też oglądam ten program
![]() ![]()
Wiem, że ten wątek powstał, żeby "uśmiechnąć się i nie komentować", ale tak się składa, że na jednym z zamieszczonych zdjęć jest moja znajoma - u której zresztą na ślubie byłam ładnych kilka lat temu... Na tej fotce rzeczywiście suknia nie prezentuje się najlepiej (żeby nie napisać fatalnie), źle się układa i w ogóle fotka do bani. Zdjęcie nawet nie jest z dnia ślubu - domyślam się, że zrobiła je żeby suknię sprzedać, jakiś dłuuugi czas już PO ślubie (w dniu ślubu była w ciąży z widocznym już brzuszkiem, teraz zresztą ma już dwójkę sporych dzieciaczków), bo nawet nie ma na nim fryzury ślubnej i innych dodatków. W dniu swojego ślubu wcale nie wyglądała śmiesznie, suknia prezentowała się milion razy lepiej niż w tym ujęciu. Na pewno nie straszyła swoim wyglądem (mnie nie wystraszyła, mimo że jestem zwolenniczką ZUPEŁNIE innego stylu). Dużo też zależy od ujęcia i tego, kto robi zdjęcie - czasem najpiękniejsza osoba, najpiękniej ubrana może po prostu źle wyjść. Pomijając podkreślony już tutaj fakt, że są różne gusty - trzeba mieć również na względzie, że moda się zmienia i za kilka lat (być może) te suknie, które nam się teraz podobają będą dla innych śmieszne.......
A wracając do sedna sprawy - zastanówcie się nad tym, jakie zdjęcia tu umieszczacie, bo być może któraś z tych Panien Młodych kiedyś tu zajrzy lub ktoś "życzliwy", kto rozpozna w tym wątku znajomą/znajomego zobaczy i pokaże tej osobie...a po co sprawiać komuś przykrość. Jak już tak bardzo chcecie umieszczać "śmieszne" suknie, to może chociaż wycinajcie lub zasłaniajcie twarze a co do tego programu, o którym piszecie - ludzie mają różne dziwactwa i fanaberie, które innych dziwią, to fakt. Mnie też powalają pomysły co poniektórych (i to nie tylko w sprawie ubioru
Lauretta chciałam zauważyć, że te dziewczyny, które zamieszczają w internecie zdjęcia w sukniach ślubnych, powinne być świadome, że nie są już anonimowe, że ludzie będą oglądać i komentować pozytywnie, negatywnie, gdyż każdy ma inny gust i co innego się podoba..więc osoba, która tutaj w tym wątku na forum zamieściła te zdjęcia wielkiej zbrodni nie popełniła, może i masz rację twarz należy zasłonić, wyciąć itp..a druga sprawa, to delikatnie można zmienić tytuł wątku na np. "oryginalne suknie ślubne" bądż coś w tym stylu;) i wszyscy będą szczęśliwi.
![]()
No pewnie, że nie są anonimowe, ale wrzuciły zdjęcie po to, żeby suknię sprzedać, a nie po to, by ich fotki były umieszczane w takich wątkach, jak ten i komentowane w taki sposób. Miałam się tu w ogóle nie udzielać, bo w ogóle nie widzę sensu w śmianiu się z innych, ale jak zobaczyłam zdjęcie koleżanki to zareagowałam i wyraziłam swoje zdanie. Już więcej się nie będę odzywać i psuć wątku, obiecuję
Ja też coś dorzucę, ale to nie będzie brzydka, a raczej nietypowa suknia ślubna , jesli ślub wypada akurat w zimie to będzie akurat.
Rzeczywiście nietypowa. Ale ja raczej bym takiej nie wzięła
Mi ona przypomina suknie z dawnych czasów, też były na duże dopasowane a na dole miały pełno falban i parasolki nosiły zawsze
![]() ![]()
Hm... suknia może i nie jest brzydka, ale jakoś nie w moim stylu.
Hahahahahaha, rzeczywiście bardzo mi humor poprawił ten wątek, świetne są niektóre sukienki
![]()