|
Bukiet ślubny
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Bukiet ślubny
Jest śliczny
bardzo ładny ten bukiecik
No cóż jedna woli kalie, druga róże, a trzecia jeszcze coś innego ![]() Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
jestem już pewna..... będę miała kalie
...i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.. .. a co najważniejsze ślubuję Ci miłość ,wierność i uczciwość...
![]() ![]()
kaczkosia20, oj dobrze mieć znajomą kwiaciarkę
Jeszcze kilka ładnych bukietów znalazłam. I więcej nie szukam, bo się na nic nie zdecyduję w końcu
Ostatnie 6 bukietów od dołu są sliczne, kolory mi sie podobają
Ja szukam teraz inspiracji na własnie związania kwiatków u dołu, bo jakoś samo przewiązanie ich wstążeczką mi sie nie widzi. bo jesli sie wstążeczka poluzuje to mogę sie rozsypać, w sumie nie bedzie ich dużo więc można je związac na nowo, ale w pewnym sensie mały problem sie robi z tego... ![]() ![]()
Dla mnie ten 3 jest super;ale z tych wklejonych też już mi się tyle podoba,że nie wiem na co ja się wkońcu zdecyduję
![]()
Ten z różyczek bardzo ładny. Ja chyba jednak zostanę przy różach, w końcu to królowe kwiatów
Rzeczywiście róże maja coś w sobie i pasują do każdej okazji no i można pobawić się trochę kompozycją z róż. Dla mnie najpiękniejsze są koloru kremowego.
Dziewczyny eustoma jest podobna do róży, jest równie piękna i ładnie komponuje sie z innymi kwiatami.
Dla mnie to jest jakieś rozwiązanie bo nie chciałam róż, jakieś takie dla mnie oklepane...
Bardzo mi się podobają takie różowe bukiety, ale do niczego mi nie będą te kwiaty pasowały
Różowy uniwersalny
u Ciebie zamiast róży pasuje krwista czerwień
to faktycznie,do biało-bordowego to nie za bardzo ![]()
Też tak myślę dziewczynki, że krwista czerwień była by idealna... z dodatkiem bieli