|
Butelki z wodą zamiast wódki ?
Butelki z wodą?
Para Młoda musi trzymać fason, ja na własnym weselu nie wypiłam ani kropli,dopiero na poprawinach kieliszek wina
EkspertWeselny.pl poleca
Butelki z wodą?
U nas zdecydowanie będzie woda - oboje jesteśmy tego samego zdania
![]() ![]()
Butelki z wodą?
Jesteśmy tego samego zdania, młodzi na weselu powinni trzymać fason
![]()
Butelki z wodą?
Powiedziałam o tym pomyśle Kamilowi a on na to, że jak się komuś nie podoba to, że chcemy być w miarę trzeźwi na weselu to ich sprawa, on z lipną butelką chodzić nie będzie
![]()
Butelki z wodą?
Ja myślę, że każdy powinien zrozumieć że Państwo Młodzi muszą trzymać fason
![]()
Butelki z wodą?
Źle napisałam - u nas na stole będzie woda ale w takich normalnych butelkach
Po prostu chciałam napisać że my pić na weselu nie będziemy i wydaje mi się to całkiem oczywiste ![]() ![]()
Butelki z wodą?
Wicky bardzo dobrze robicie, para młoda musi tego dnia trzymać fason do końca. Lecz jak ktoś chce mieś butelki z wodą zamiast wódki, to jego sprawa i wybór. Może tak niektórzy chcą zrobić, by nie obrazić gości, jakiś wujów czy kogo tam, którzy będą chcieli koniecznie się napić z nowożeńcami
Butelki z wodą?
Według mnie to żadna obraza gości, jeśli Młoda Para będzie miała/piła wodę zamiast wódki :> Myślę, że każdy kto miał już swoje wesele bądz będzie miał
robił taką samą akcję z butelką wody ![]()
Butelki z wodą?
Chyba nikt nie powinien się obrażać, jeśli para młoda nie będzie pić w ogromnych ilościach wódki... przecież to logiczne, wiec takie szopki z wodą w butelce po wódce chyba są trochę niepotrzebne. Ja raczej postawię sobie na stole butelkę wina, bo bardzo z narzeczonym lubimy no i nie będzie niebezpieczeństwa nadmiernego upicia się
My na pewno nic nie będziemy pić na weselu i będziemy mieli butelki z wodą. Nie wyobrażam sobie, że można się napić, bo łatwo przesadzić. Ten jeden kieliszek czy pół kieliszka za dużo i obciach murowany. A przecież stres, nie jedzenie przed weselem z nerwów, zmęczenie - to wszystko sprawia, że łatwiej przesadzić. Będą u nas butelki od wódki z wodą, żeby nie było głupich pytań, ale wszyscy wiedzą, że jest w nich woda.
Butelki z wodą zdały egzamin
![]()
Ja też na swoim weselu miałam butelki z wodą. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się napić. Kto jak kto, ale Para Młoda musi trzymać fason do końca
Ja nie piłam na weselu, oprócz szampana na początku imprezy - toastu i jakiegoś kileiszka wina gdzieś w środku. Nasi goście nie zadwali głupich pytań - wszyscy rozumieli, że to nasz impreza i trzeba być trzeżwym.