Butelki z wodą zamiast wódki ?

Najpiękniejsze domy weselne i ich zawartość.

Butelki z wodą?

Post przez Kesja » 25 maja 2010, 20:25

Para Młoda musi trzymać fason, ja na własnym weselu nie wypiłam ani kropli,dopiero na poprawinach kieliszek wina :)
Kesja
VIII
VIII

Status rodzinny: yonatz

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Butelki z wodą?

Post przez Wicky » 26 maja 2010, 16:33

U nas zdecydowanie będzie woda - oboje jesteśmy tego samego zdania :) Jedynie dla odwagi mój już mąż wypije jeden kieliszek. Delikatnie odbijemy sobie na poprawinach :)
Obrazek
Obrazek
Wicky
Members
Members

Status rodzinny: Mężatka :)

Butelki z wodą?

Post przez BasiaTomek » 20 cze 2010, 07:49

Jesteśmy tego samego zdania, młodzi na weselu powinni trzymać fason :] , jak i rodzice, którzy powinni czuwać nad przebiegiem wesela :), ale myślę, że dla chcącego nic trudnego .. taka mała konspira nie zaszkodzi, a odbijemy sobie tak jak przedmówcy na poprawinach :):)
Obrazek
BasiaTomek
Przyjaciel
Przyjaciel

Data ślubu: 5 sierpnia 2011
Miejsce ślubu: Białystok

Butelki z wodą?

Post przez 4eDsyUi » 20 cze 2010, 09:37

Powiedziałam o tym pomyśle Kamilowi a on na to, że jak się komuś nie podoba to, że chcemy być w miarę trzeźwi na weselu to ich sprawa, on z lipną butelką chodzić nie będzie :) Z jednej strony zgadzam sie z nim, ale druga strona mówi mi, żeby gości nie obrażać... :D
4eDsyUi
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: panna

Butelki z wodą?

Post przez Natalia » 20 cze 2010, 09:39

Ja myślę, że każdy powinien zrozumieć że Państwo Młodzi muszą trzymać fason ;) My pić nie będziemy, a jak ktoś tego nie rozumie no to trudno się mówi.
Obrazek
Natalia
Przyjaciel
Przyjaciel

Data ślubu: 30 kwietnia 2011

Butelki z wodą?

Post przez Wicky » 20 cze 2010, 21:20

Źle napisałam - u nas na stole będzie woda ale w takich normalnych butelkach :lol: Nie będziemy się bawić we wlewanie wody w butelki po wódce ;)
Po prostu chciałam napisać że my pić na weselu nie będziemy i wydaje mi się to całkiem oczywiste ;) Po prostu Młodej Parze nie wypada i rodzicom też raczej nie.
Obrazek
Obrazek
Wicky
Members
Members

Butelki z wodą?

Post przez margolcia » 21 cze 2010, 23:02

Wicky bardzo dobrze robicie, para młoda musi tego dnia trzymać fason do końca. Lecz jak ktoś chce mieś butelki z wodą zamiast wódki, to jego sprawa i wybór. Może tak niektórzy chcą zrobić, by nie obrazić gości, jakiś wujów czy kogo tam, którzy będą chcieli koniecznie się napić z nowożeńcami ;)
margolcia
VIP
VIP

Butelki z wodą?

Post przez BasiaTomek » 24 cze 2010, 09:04

Według mnie to żadna obraza gości, jeśli Młoda Para będzie miała/piła wodę zamiast wódki :> Myślę, że każdy kto miał już swoje wesele bądz będzie miał :D robił taką samą akcję z butelką wody :) To normalne, że Młodzi chcą zachować klase :] i czuwać nad przebiegiem wesela, a nie pić z każdym gościem, upic sie i nawet oczepin nie doczekać hehe..
Obrazek
BasiaTomek
Przyjaciel
Przyjaciel

Butelki z wodą?

Post przez katarzynka » 30 cze 2010, 12:59

Chyba nikt nie powinien się obrażać, jeśli para młoda nie będzie pić w ogromnych ilościach wódki... przecież to logiczne, wiec takie szopki z wodą w butelce po wódce chyba są trochę niepotrzebne. Ja raczej postawię sobie na stole butelkę wina, bo bardzo z narzeczonym lubimy no i nie będzie niebezpieczeństwa nadmiernego upicia się ;) A jak ktoś będzie chciał się z nami napić to z winem o wiele łatwiej, nie trzeba naraz wychylać całego kieliszka ;)
katarzynka
Nowy User
Nowy User

Post przez Blacky » 11 sie 2011, 08:32

My na pewno nic nie będziemy pić na weselu i będziemy mieli butelki z wodą. Nie wyobrażam sobie, że można się napić, bo łatwo przesadzić. Ten jeden kieliszek czy pół kieliszka za dużo i obciach murowany. A przecież stres, nie jedzenie przed weselem z nerwów, zmęczenie - to wszystko sprawia, że łatwiej przesadzić. Będą u nas butelki od wódki z wodą, żeby nie było głupich pytań, ale wszyscy wiedzą, że jest w nich woda. :mrgreen:
Blacky
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Zaręczona

Post przez BasiaTomek » 12 sie 2011, 02:09

Butelki z wodą zdały egzamin ;), mieliśmy oryginalne butelki po wódce z różowymi wstążeczkami, ale zamiast wódki była woda i jeśli ktoś chciał wypić z nami, to podchodził do naszego stołu i chlup. :] I takim sposobem w eleganckim stanie dotrwaliśmy do końca wesela :].
Obrazek
BasiaTomek
Przyjaciel
Przyjaciel

Post przez Jolanta » 16 sie 2011, 04:59

Ja też na swoim weselu miałam butelki z wodą. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym się napić. Kto jak kto, ale Para Młoda musi trzymać fason do końca ;)
Jolanta
VI
VI

Post przez OłkiDołki » 18 wrz 2011, 18:15

Ja nie piłam na weselu, oprócz szampana na początku imprezy - toastu i jakiegoś kileiszka wina gdzieś w środku. Nasi goście nie zadwali głupich pytań - wszyscy rozumieli, że to nasz impreza i trzeba być trzeżwym.
OłkiDołki
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: mężatka

Poprzednia strona