|
Buty ślubne
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Buty ślubne
Takie butki również mi się bardzo podobają
Ladne choc wole buty z zakrytym palcem i askiem na przodzie zeby mi noge trzymal
![]()
Bede miala przymiarke w maju i w salonie maja tam buty i od razu poprzymierzam jakie mi sie podobaja ale nie wiem czy tam kupie. Bede w kazdym razie wiedziala co pasuje a co nie..
![]()
A ja też już mam buciki
ha ha ha nie wiem jak wyrobię, ale muszę chyba trochę pochodzić na obcasie bo stopy mam nie przyzwyczajone
ostanio koleżanka mi powiedział, że w maximusie jest bardzo duży wybór butów slubnych.
Mi tez Panie z Cymbeline powiedziały, że wszytko można sobie wymyśleć z ich bucikami, bo oni je robią na zamówienie.
a w dodatku jedna z tych pań po cichaczu powiedziała mi, że te same buty można kupić pod kdt! i to o połowę taniej, lecz tam nie można zamówić, ale jak się jakieś Wam spodobają w salonie to tam na pewno dostaniecie
dziewczynki stronka fajna
http://www.artediroma.com/kolekcja_slubna.html a mi sie podobają butki tego typu : http://www.artediroma.com/img/manhattan.jpg i na tej stronce też są podane adresy sklepów gdzie mozna obejrzec te butki A tu zdjęcia zbiorcze:
mi Madziu te butki nei podobają się
ale mroowi znalazła stronkę gdzie są bardzo ładne buty i w przystępnych cenach tylko że mojego typu butów na wesele nie ma
Monia masz takie prawo spoko
a co się tyczy stronki od mroowi to ja bym raczej wolała przymierzyc takie butki niż przez internet zamawiać ...bo to różnie z tym bywa
Ja tak samo...
ja na pewno będe mierzyc buty przed ich zakupem
bo muszę dobrze wiedziec jak się w nich będzie chodzic i tańczyc
Ja już się nastawiłam, żeby na początek do Otwocka pojechać i tam zobaczyć te butki
Też jestem zdania, że trzeba buty przymierzyć zanim się kupi.
Ojjj ja buciki muszę mierzyć... Dziś byłam na poszukiwaniach i nic nie znalazłam
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Mam nadzieję, że jesteście "dobrymi prorokami", bo ja jestem kompletnym pesymistą... Zwykle buty kupuję takie co mi pasują, bez zwracania uwagi na kolor, a nie takie co mi się podobają, ale buty ślubne to muszę mieć białe
Ostatnio edytowano 24 lut 2009, 22:21 przez AiM, łącznie edytowano 1 raz
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Kochana, znam ten ból
to ja się pochwalę zamóiłam butki
![]() jestem bardzo zaodowlona bo dokladnie takie jak chciałam- peep toe pokryte satynką w kolorze mojej kiecki a w środku naturalna skóra:) robią je na zamówienie- i rewelacja bo mozna sobie modyfikować- pokrycie moze byc skóra lub tak ja ja satynka lub dowolny materiał obcas 3 opcje 3 cm, 5 i 7:) maja byc w ciagu 2 tyg:) takze jak odbiorę obfotografuje i Wam pokaże:):):):) a zamawialam w tym salonie:)(Notabene jest to filia mojego salonu gdzie suknie kupowalam:) http://www.centrum-slubne.com.pl/s/index2.php?id=2
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
dziekuje:))))
sukienka plus minus w marcu popraweczki:) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Monix, a drogo takie zamówienie kosztuje?
Ps. Ja własnie w tym salonie kupiłam swoją suknie
300 złotych:)
niby dużo ale byłam z przyszłym męzulkiem i mu sie baaardzo spodobały i powiedzieł że bierzemy:) poza tym bardzo mi się spodobały:):):) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Naprawdę dużo, ale myślę, że sa warte tej ceny, bo będą dokładnie takie jak Ty chcesz