|
Buty ślubneRe: Buty ślubne
a no rzecz gustu:) podobno na żywo ładniej wyglądaja niz na zdjęciu:) ale niewiem bo jesczez niewidziałam ale chciałabym oblukac temat:)
i ja bym napewno nie brała takich beżowych tylko pod kolor sukienki:) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Buty ślubne
Właśnie o to chodzi ile ludzi tyle gustów
Rzeczywiście te ostatnie chyba najlepsze. No nie wiem, mnie jakoś nie zachwycają te taneczne...ale ja ogólnie pod względem butów to jestem strasznie wybredna
ja niesttey też- muszą mnie urzec- puki co prawie żadne ślubne mnie nie powaliły
poza tym niechce też wydac na nie zdyt duzo bo wiem że to raczej tylko na jeden raz:/ wiec troszke szkoda mi kaski ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
też prawda, dlatego właśnie zastanawiam się nad jakimiś sandałami czy cuś, bo chyba bardziej praktyczne by były. ech, butów pod sukienką prawie nie widać, więc w sumie, jakie będą to będą
co racja to racja- oby kolorystycznie sie jakos masakrycznie nie odrózniały;)
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
własnie to jest dylemat bo to tylko na jedną noc... eh...
a muszą byc wygodne...
Właśnie ja też się nad nimi zastanawiałam-a jeśli nie to pewnie kupię na zmianę (na wszelki wypadek) białe balerinki
![]()
buty na zmiane obowiązkowo! (jak już Pan kamerzysta sobie pójdzie) tylko bez sensu kupowac buty do tańca za 200 zł jak przetańczy się tylko 3 godziny w nich... więc i ja chyba kupię sobie jakieś ładne i wogóle a na zmianę balerinki
Ja się pewnie zdecyduję na beżowe, bo jeśli buty będą pod kolor sukni to białe nie będą pasować,a w beżowych to już tak bardzo nie będzie się rzucało w oczy.
dziewczęt a może takie sandałki
http://www.allegro.pl/item523373592_ecr ... _3814.html ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
całkiem ładne
Ja mysle bardziej nad zakrytymi.. napewno chcialabym miec zakryte palce. A gdzie w warszawie jest sklep z butami Growikar? bo weszlam na strone i maja duzo modeli ktore mi sie podobaja. ![]()
Mi tez się spodobały 3 butki są śliczne
Cudowne, bardzo mi się podobają. Ale obcas 8,5 ![]() Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
tak te 3 sa najładniejsze
Monix są całkiem fajne, ale raczej nie zdecyduje się na zakup butów przez internet bo one muszą być wygodne, poza tym mam stosunkowo niskie podbicie i chciałabym widzieć jak moja stopa w bucie leży, bo rozmiar może być dobry, ale palce mogą np. wychodzić przodem=wąska stopa + niskie podbicie+but trochę odstaje.
A mi sie spodobały te drugie, wklejone przez Koneko
i jeszcze coś takiego niedawno znalazłam, też w moim guście ale mam obawy że będą spadały.
Ja dziś mierzyłam butki i te baaardzo mi się spodobały, na razie niestety nie ma mojego rozmiaru, więc czekam na dostawę jak będą to przymierzę jeszcze raz i jeśli będą dobre to kupię, bo cena też rozsądna jak na "buty na raz" :
![]() http://www.allegro.pl/item524443607_but ... _r_39.html Ale jeszcze cały czas zastanawiam się nad tymi: ![]() Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 17:14 przez Koneko, łącznie edytowano 1 raz
Koneko jeda i druga para bardzo ładna chciaż powiem że te drugie są ładniejsze
Tylko z drugimi jest ten problem,że na żywo ich nie widziałam, dostępne są tylko w sklepie internetowym i trochę bałabym się kupić bez mierzenia(nie wiem czy obcas jest dobrze ustawiony co przy tej wys.-10cm-jest dosyć istotne i nie wiem czy kolor jest taki jak na zdjęciu
No to fakt przez internet tez bym się bała zamówić...bo jednak muszą być wygodne butki, żeby przetańczyć w nich całą noc
Koneko, świetne te butki! I pierwsze i drugie. Szkoda, że te z kokardką tylko w necie są dostępne, bo też chętnie bym przymierzyła.
W Ryłko w Nadarzynie, ogólnie polecam ten sklep tam, os. z małymi stopami, moja mama tylko tam znajduje na swój rozmiar buty (33i1/2 - 34)
To tak jak ja
Jejku śliczne te butki, ja równiesz chciałabym coś podobnego