|
Cena za talerzykCena za talerzyk
Beatko pytałaś o to ile ciast i tortu liczy się na osobę. Cukiernicy proponują aby liczyć 10dag tortu na osobę. U nas wyszło 12 kg na 120 osób. Co do ciast to nie wiem jaki jest przelicznik, bo my ciasta mamy od cateringu.
![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Cena za talerzyk
Z ciastem jest podobnie, tam gdzie my będziemy mieli wesele, właścicielka lokalu, proponuje 10 dag ciasta na głowe, i jest to w sam raz
![]()
Cena za talerzyk
No tak, w sumie tort jest na spróbowanie, nikt nie musi sie nim objadać a ciasto to taka raczej przekąską, oddech po mięsie i kluchach to też chyba ludzie nie będą przy nim siedzieć cały wieczór
Dzieki
Cena za talerzyk
Na weselach, na których my ostatnimi czasy byliśmy to najszybciej znikało ciasto "Marcinek"
![]()
Cena za talerzyk
Oj a ja nie wiem co to za ciasto
![]() ![]()
Cena za talerzyk
Wygląda super smakowicie!
Aż chyba nabrałam ochoty, zobaczę w necie przepis i zrobię dziś... I tak nie mogę teraz ćwiczyć to potem będę mieć co zrzucać hihihihi
Cena za talerzyk
ecomobile jak uskutecznisz pieczenie "Marcinka", to pochwal się jak Ci to ciacho wyszło i czy smakuje..
![]()
Cena za talerzyk
No właśnie to zobaczyłam, że to cały dzień się niemal robi a z moją cierpliwością ciężko.. Jedyne co to mam ochotę na jakieś ciasto to zrobię na pewno
Cena za talerzyk
Ja też bardzo lubię Marcinki. I zawsze właśnie na weselach mam okazje je podjadać
Cena za talerzyk
my płacimy 200zł za talerzyk w tym mamy 13 pokoi gratis a reszta za 120zł pokoj
Cena za talerzyk
5 dań gorących, to naprawdę sporo
odstąpię salę !!!
Witam dziewczyny,
Mam do zaoferowania ostatni wolny wakacyjny termin 2011 w hotelu Venecia Palace pod Warszawą Szczegóły na allegro. http://allegro.pl/ostatni-letni-termin- ... 66947.html Prosze po pomoc