|
Cena za talerzykCena za talerzyk
My płacimy za sale 135złotych od osoby. W tym jest 3i pół porcji mięsa,napoje,ciasto,owoce i tort w cenie. Gratis szampan i pokój dla młodej pary.Wydaje mi się że cena akurat na te sale jest w porządku.
EkspertWeselny.pl poleca
Re: WASZE SALE / DOMY WESELNE
Cenowo mnie powaliła
...i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.. .. a co najważniejsze ślubuję Ci miłość ,wierność i uczciwość...
![]() ![]()
My też mamy większa salę
A dziewczyny ile płacicie za jedna osobę Bo My 180 zł ![]() ![]()
My płacimy 150 za talerzyk i musimy tylko alkohol kupić. Tzn już nie, bo mamy
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
No tak, w 2009 roku tez mówiła mi babka że 150 zł ale już w 2010r 180 zł
![]() ![]()
My będziemy zapewne płacić ok 140zł/os bo w tym roku jak rezerwowaliśmy sale niby koleś mówił, że wyjdzie ok 125zł ale coś mi się wydaje że więcej.
W cenie nie mamy alkoholu i ciasta.
My płacimy 150zl od talerzyka i w cenie mamy wszystko procz alkoholu, ale to i tak najtaniej jak znależliśmy, wszędzie nam krzyczeli 180-240
dokłądnie w niektórych salach to poprostu można przezyć szok cenowy....ja poniewąz będę mieć sporo osób to zdecydowalismy się na sale oddzielnie i kucharki
Oj prawda, prawda. Ceny są powalające. A jak przeglądałam oferty, to te sale które mi się spodobały to najczęściej od 200zł/os. wzwyż
My też płacimy 150 zł i mamy wszystko oprócz alkoholu.
Była to najniższa oferta i dlatego mamy taką a nie inną salę
My wstepnie mamy 180/osoba to jest cena zawierajaca napoje owoce goraca deche obiad i 3 dania cieple przystawki itp.
my mamy zadbac o tort ciasta alkohol i ewentualne dodatkowe napoje ![]()
My płacimy 130zł/osobę. W cenie nie mamy tylko alkoholu (oprócz szampana) i napojów
![]()
My placimy 200zl za talerzyk,i mamy w cenie wszystko oprocz alkoholu
My placimy 180 ale mamy:
cista napoje ciepłe i gorące owoce szampana chlebek dekoracje organdyną 3 dania głowne duzo przystawek do tego piekny ogród i bar (jeśli pogoda nie dopiszę) na koniec 2 pokoje ...i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.. .. a co najważniejsze ślubuję Ci miłość ,wierność i uczciwość...
![]() ![]()
Czyli jednym słowem mam załamkę, bo mozna było taniej ;/
ale mam nadzieję, że zadowolenie u każdej z nas będzie ogromniaste ...i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.. .. a co najważniejsze ślubuję Ci miłość ,wierność i uczciwość...
![]() ![]()
Pewnie,że tak będzie. Ja może dlatego mam taniej,bo na obrzeżach Warszawy,a nie w centrum
![]()
Raczej tak jest im dalej od centrum tym taniej ...chciaz pewnie nie zawsze
Re: Cena za talerzyk
Widzę, że w 100licy tak jak w innych miastach ceny są bardzo zbliżone i zróżnicowane. Nam powiedziano,że na dzień dzisiejszy 150zł od osoby. Cena może niewiele wzrosnąć w zależności od wzrostu cen w przyszłym roku
W tym mamy: -dekoracje sali -napoje (zimne i gorące) -owoce -szampan (na toast) -4 ciepłe posiłki -zimna płyta (wędliny i sery) -chlebek na powitanie -apartament dla nowożeńców + dwa pokoje Tort i ciasta do uzgodnienia
My niby mamy ciasta w cenie,ale tylko sernik i szarlotkę,więc nie wiem czy to nie będzie za mało ?
![]()
My płacimy 160 zł za osobę, w tym mamy również wszystko prócz alkoholu
Myślisz,że 2 gatunki ciasta + tort to wystarczy? ![]()
Zależy ile tego ciasta będzie. Ja będę miała więcej gatunków ale muszę się jeszcze znajomej spytać ile na 1 osobę mniej-więcej się liczy. Będą jeszcze jakieś kruche ciasteczka, może coś z galaretką np takie słoneczka itp. No i troszkę cukierków przeróżnych...
To ja chyba poprostu będę musiała jeszcze jakieś ciasta zamówić gdzieś w cukierni
![]()
u mnie tez bedzie pewnie ok 5 rodzajów ciasta do tego jakies cukierki.... ale tez żeby z tym wszyski nie przesadzić
|