Co myślicie o profesjonalnej oprawie muzycznej ślubu ?

Ślub kościelny, cywilny, konkordatowy.

Co myślicie o profesjonalnej oprawie muzycznej ślubu ? Co myślicie o profesjonalnej oprawie muzycznej ślubu ?

Post przez rosa87 » 1 wrz 2011, 17:17

Witam,

mam do was takie pytnie. Co myślicie o oprawie muzycznej ślubu w kościle, mam na myśli śpiew Ave Maria i ewntualnie muzykę klasyczną. Jeśli to dobry pomysł, to co byście proponowały. Moja znajoma była niedawno na ślubie koleżanki i tam śpiewała pewna znana śpiewaczka operowa. Dotarłam do strony, gdzie można zamówić - http://www.oprawamuzyczna.dl.pl, może nie jest bardzo tanio ale poziom rzeczywiście ponadprzeciętny, żeby nie powiedzieć wysoki. Powiedzcie mi, czy warto? - w końcu to raz w życiu :)

pozdrawiam
Róża
rosa87
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Panna

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez kingaa » 3 wrz 2011, 17:31

hmmmm to zależy co kto lubi. Ja się staram, zeby mój ślub i wesele były jak najbardziej na luzie, więc takie operowe śpiewy odpadają.
Obrazek
kingaa
I
I

Status rodzinny: panna

Post przez margolcia » 3 wrz 2011, 19:36

Ja też raczej bym tej opcji śpiewu nie wybrała...
margolcia
VIP
VIP

Post przez Julka1601 » 4 wrz 2011, 19:22

tez bede miala skrzypce i ave maria :) bardzo mi sie to podoba i wzruszyc sie mozna
ObrazekObrazek
Obrazek
Julka1601
I
I

Post przez watacukrowa » 7 wrz 2011, 21:36

Mi także jakoś to nie odpowiada...
Obrazek
watacukrowa
I
I

Status rodzinny: panna

Post przez Weska » 14 wrz 2011, 23:01

Wszystko zależy od ceny. Są zespoły czy małe grupki co za samo Ave Maria kasują po 500 zł, ale jak mają głos przyjemny dla ucha to czemu nie.
Weska
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: mężatka

Post przez nina » 16 wrz 2011, 06:38

Ja myślę że taka prywatna obstawa ślubu jest najlepszym sposobem aby dostać to czego się oczekuje. Nie ukrywajmy, ale mnóstwo organistów w kościołach pozostawia wiele do życzenia zarówno pod względem głosu, znajomości nut jak i samego zachowania :oops: a po co się stresować w ten dzień ? Znalazłam nawet gdzie indziej taką propozycję dla zainteresowanych
nina
Nowy User
Nowy User

Post przez KameliaDEKOR » 19 wrz 2011, 03:19

Muzyka jest mową duszy. Towarzyszy nam w wielu ważnych i wyjątkowych momentach naszego życia.Nadaje uroczystościom szczególnego charakteru, klimatu i elegancji. To chyba naturalne, że każda Para Młoda oczekuje aby ich ceremonia zaślubin była szcególnym wydarzeniem. Gorąco polecam wszystkim SZCZĘŚLIWCOM korzystanie z ofert firm zajmujących się profesjonalną oprawą muzyczną, których obecnie na rynku nie brakuje. Żywa muzykana ślubie, a przede wszystkim skrzypce i flet, budzą emocje, które sprawiają,że chwile, którym towarzyszy zostają w nas na zawsze w szczególny sposób :] :] :]
KameliaDEKOR
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: mężątka

Post przez Kasia21 » 1 gru 2011, 22:02

Witaj Rosa!
Oprawa muzyczna na ślubie to bardzo dobry pomysł. Sama na swoim ślubie miałam 4dziewczyny, które śpiewały i grały na skrzypcach, flecie, gitarze i organach i powiem Ci, że było przepięknie! Po ceremonii ślubnej, podczas gdy goście składali życzenia również grały, było przepięknie. Jeśli potrzebowałabyś jeszcze jakiś wskazówek lub rad to zapraszam Cię na mojego bloga, w którym znajdziesz wiele postów o całej oprawie ślubno-weselne, fotografie, pierścionku zaręczynowym itp.
Kasia21
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Mężatka