|
Dekoracja stołów weselnych
Re: Dekoracja stołów
Ja nawet nie wiedziałam skąd te obrazki się biorą - myślałam że po prostu się wiesza, a właścicielka sali opowiadała, że podobno się dostaje od teściowej. Może po prostu akurat w jakimś miejscu jest taki zwyczaj.
![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Dekoracja stołów
U nas nie ma takiego zwyczaju i średnio mi się to podoba. Poza tym wymyśliłam sobie już inną dekorację na ściance za nami
Dziewczyny!
Właśnie skończyłam rozmawiać z rodzicami i mówili mi, że na ich imprezie sylwestrowej były świece zmieniające kolor. Co o tym myślicie? Nam się bardzo podobają, zmieniają barwę co kilka sekund w bardzo delikatny sposób i myślimy, że byłoby to piękne uzupełnienie normalnych świec na stołach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beata Do mnie to jakoś nie przemawia. Ale to zależy od tego jak będą wyglądały stoły, jak będą przyozdobione. Jeżeli nie będzie żadnych kolorowych elementów, tylko białe to ok - może to dać dość fajny efekt, ale jeżeli będą jakieś inne ozdoby kolorowe to może to się gryźć. Tak samo z kwiatami.
![]()
Pewnie, mnie sie pstrokacizna nie podoba ale jak dotąd planowaliśmy głównie białe dekoracje. Poza tym nie powinno tych świec być zbyt wiele bo się będą za bardzo rzucać. Chodzi o coś takiego na czym można zawiesić na chwilę oko
Jeśli nie będzie ich za dużo na stole to myślę, że mogą być fajną ozdobą. Goście oko na pewno na nich zawieszą - ja o takim cudzie pierwszy raz słyszę
Świetne te świeczki
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Ja o nich właśnie też usłyszałam dopiero jak mi rodzice powiedzieli. U nich na sylwestrze, gdzie było około 100 osób (czyli typowej wielkości wesele) jedna taka okrągła świeczka była na jeden stół a stoły były poustawiane w zależności ilu znajomych siedziało przy jednym. Były ustawione w dużych szklanych lampionach na nóżkach i w środku było parę kryształków więc to światło się pięknie w nich mieniło. Musiało to wyglądać szałowo
Fajne te świeczki
Z twojego opowiadania wydaje mi się że wyglądało to bardzo zjawiskowo ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Beatko a drogie jest takie cudo
Świece, w zależności od wielkości, kosztują od 13 zł wzwyż czyli cena jest taka jak zwykłych, to jest ciekawa sprawa...
OOO rzeczywiście cena jak za normalne. A nawet fajnie na jakimś rodzinnym obiedzie postawić taką świecę dla dekoracji, byłyby od razu milej
cena spoko za takie cudeńko
pomysł fajny z taką ozdobą ale jak dziewczyny pisały będą miały swój urok jeśli bedziecie mieć tylko białe dekoracje
Świeczki bardzo fajne, tylko zgadzam się, że trzeba wszystko dobrać w przemyślany sposób, żeby nie było za pstrokato
Swoją drogą, czego to teraz nie wymyślą