|
Dekoracja stołów weselnych
Dekoracja stołów weselnych
Czy któraś z was wie gdzie można kupić taki długi wazon???
Bo u mnie na sali dają tylko takie tycie wazoniki z jedną różyczką, a ja chce mieć takie ładne długie z kwiatami.
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Dekoracja sali
A mi się bardzo podobają takie świeczki na stołach, na pewno fajny nastrój tworzą
strasznie mi się podobają takie świeczki, też myślałam o takich, tylko jedna z dekoratorek powiedziała mi że nasza sala jest już tak"bogata" i kolorowa że coś takiego zginie. Dlatego muszę pozostać przy świecznikach, które są na wyposażeniu sali, z reszta też są bardzo ładne.
Drugie są piękne. A te trzecie to myślę, że niepraktyczne. W każdej chwili ktoś z gości może strącić.
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Mi też sie takie swieczki podobają
![]() ![]()
Rzeczywiście bardzo ładne są te dekoracje z owoców.
My będziemy mieli oddzielnie stół na owoce i dodatkowo oczywiście na stołach ułożone.
To jest rewela
![]()
Niektóre naprawdę ciekawe. Aż trudno uwierzyć, że to z warzyw i owoców zrobione
A ja uparcie szukam pomysłów na ustawienie świeczek na stołach... Znalazłam jeszcze takie:
te pierwsze bardzo ładne:) a te ozdoby z owoców są bardzo fajne i faktycznie jak ktos nie wie że to z owoców to trudo poznać
super są te dekoracje z owoców,a na takie świeczki raczej bym się nie pokusiła.... bałabym się,że zaraz ktoś potrąci,przewróci (wiadomo jak to na weselu
![]()
Lauretta śliczne te dekoracje ze świeczek, tylko zastanawiam się czy znajdzie się miejsce na nie na moich stołach...
Annie, ten arbuz akurat nie bardzo mi się podoba, bo w praktyce raczej nie da sie go zjeść, to znaczy jakby się każdy zabrał za krojenie sam to ok. Ale ja wolałabym np: taki koszyczek a w środku poumieszczać jakieś wzorki utworzone z miąszu środka i każdy wtedy łatwo bedzie mógł sobie to zjeść
U mojego brata były np: porobione kuleczki i to bardzo fajnie wyglądało i ludzie chętnie naprawde to kuleczki zjadali.. ![]() ![]()
Tak, ale taki arbuz może stanowić tylko dekorację, a koszyczek jak Ty mówisz jest praktyczniejszy do zjedzenia.
![]()
Masz rację, jeśli tylko do dekoracji to bardzo fajny
![]() ![]()
lauretta te dekoracje ze świeczek są świetne!!! u nas też napewno znajdą się one tylko w takich wysokich kielichach.
|