|
Do ołtarza z brzuszkiem
Do ołtarza z brzuszkiem
Hej dziewczyny, tak sie sklada ze bede szla do oltarza z brzuszkiem, 7 miesiac ciazy. Nie chce jej ukrywac, chce miec biala sukienke mimo wszystko, ale taka zeby nie wygladac jak beza jakas. Myslicie ze ta bylaby odpowiednia? second-hand.hiperogloszenia.pl/suknie-slubne/ogloszenie/117655-suknia-slubna-oferta/
EkspertWeselny.pl poleca
Do ołtarza z brzuszkiem
kaczuszka spróbuj jeszcze raz, zamieszczam link. Mi się otwiera...
http://i165.photobucket.com/albums/u78/ ... 19/816.jpg iwona82k myślę, że suknia jest idealna dla dziewczyny z brzuszkiem. W takiej sukni możesz być dumna, że nosisz pod sercem ukochaną dziecinkę i iść pewnie do ołtarza. Na pewno super będziesz wyglądała,bo bez wątpienia bardzo dobrze suknie wybrałaś. Życzę powodzenia w tym wielkim dniu !
Do ołtarza z brzuszkiem
Sama suknia jest ślicznie i pewnie jest idealna dla Panny Młodej z brzuszkiem. Mam nadzieję, że jednak będziesz mogła ją zmierzyć przed zakupem, ponieważ często jest tak, że suknia ładnie wygląda na zdjęciu lub kim innym, a jak ją się zmierzy, to się okazuje, że to totalnie nie ten fason
Życzę żebyś wyglądała ślicznie i nie miej wyrzutów, że idziesz do ołtarza w białej sukni. Teraz tylko nieliczne panny idą do ołtarza jako dziewicy.
Do ołtarza z brzuszkiem
Zgadzam się z dziewczynami, suknia jest wprost idealna dla przyszłej mamusi i napewno nie będziesz wyglądała jak beza
A kiedy szykuje się ten wielki dzień
Do ołtarza z brzuszkiem
Suknia świetna, nie ma co się wstydzić czegoś tak pięknego jak ciąża, tylko rzeczywiście warto najpierw zmierzyć...
Do ołtarza z brzuszkiem
Myślę, że sukienka jest idealna dla Pani Młodej z brzuszkiem, zwłaszcza biorąc pod uwagę maluszka (nic nie będzie uciskało), dobrze by było faktycznie ją przymierzyć jak mówiła to jedna z moich przedmówczyń, biorąc pod uwagę szerokie ramiączka... wystarczy wybrać dobrze dopasowany biustonosz i będzie perfekt.
Do ołtarza z brzuszkiem
Ale piękna suknia
![]() ![]()