Doświadczenia z dj

Oprawa muzyczna na wesela godna polecenia.

Doświadczenia z dj

Post przez ManWhoNeedHelp » 20 wrz 2010, 08:33

Poczytałem trochę na forum na ten temat, bo rzeczywiście mam spory dylemat. Chciałem też wyciągnąć temat dj weselnego trochę bardziej na wierzch.

Moje doświadczenia, jako młodego człowieka, przemawiają za dj. Większy dobór muzyczny, więcej tańców, dj się mniej męczy, jest tańszy i z doświadczenia wiem, że zabawa przy dj na weselu może być udana. Niemniej byłem ostatnio na weselu, gdzie grał zespół( jak się później okazało pewnego rodzaju gwiazda wśród zespołów weselnych) i było na prawdę super. I cały plan zamówienia dj zaczął się sypać.

Czy macie może jakieś doświadczenia z dj?
ManWhoNeedHelp
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: kawaler

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Doświadczenia z dj

Post przez margolcia » 20 wrz 2010, 12:47

Ja miałam styczność do tej pory tylko z zespołami weselnymi i za każdym razem dobrze się bawiłam. Młodzi ustalają jaka muzyka ma być grana, wybierają repertuar i w ogóle. Zespół zabawia gości, wokalista chodzi po sali, może zachęcać gości do wspólnego śpiewania, lub dać na chwilę mikrofon, by gość pochwalił się swoim talentem wokalnym. Bo ludzie lubia tańczyć ale i śpiewać, jak to przy biesiadzie. Zespół zaprasza do tańca, śpiewa gorzko gorzko itp...
Ale mysle, że dj tez moze sie sprawdzić. Tylko tak samo trzeba z nim ustalić konkretny repertuar. Dobrze by było także by czasami przemówił do gości,zabawił, zaprosł na parkiet, czy nawet urządził karaoke ;)
margolcia
VIP
VIP

Doświadczenia z dj

Post przez kubek108 » 14 paź 2010, 21:59

Witam!
Ostatnio miałem okazję poznać świetnego DJ-a na weselu mojej siostry.
Dokładnie w sierpniu tego roku.
Miałem obawy jak poradzi sobie DJ z tak mieszanym towarzystwem (rodzina, ale większość to znajomi z obu stron) i co gorsza jaki będzie kontakt między mną (świadkiem), a DJ-em.
Wszystko wyszło świetnie pomimo moich obaw. DJ sprostał oczekiwaniom. Z czystym sumieniem mogę polecić DJ Piotrka.
Siostra rok wcześniej podpisywała z DJ-em Piotrkiem umowę, więc wszystko było ustalone i zaklepane.

Na tej stronie możecie zobaczyć fotki oraz filmy z wesela.

www.imprezka.org.pl

Jakby ktoś chciał skorzystać to podaję jego numer telefonu : 501 160 757 . Pewnie się ucieszy :)

Duże wrażenie zrobił na mnie pokaz laser i bubble show. Wcześniej nigdy czegoś takiego na weselu nie widziałem.
Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
A tu filmik z wesela :) ja też na nim jestem :P

http://www.youtube.com/watch?v=GG0y6-V5Tfo
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Kawaler

Doświadczenia z dj

Post przez Misiaczek1412 » 27 paź 2010, 15:05

Ja bylam u koleżanki i oni mieli dj-a. Dużo lepiej się bawiłam niż przy zespole :) Więc ja jestem zdecydowana na Dj-a :)
Misiaczek1412
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Panna

Doświadczenia z dj

Post przez olunia180 » 28 paź 2010, 09:59

Polecam, byłam na weselu znajomej i grał u niej DJ Rogal, świetny gościu, prowadził zabawy tak jak nikt. Ja go już zamówiłam na swoje wesele.
Jeśli ktoś chce, to podam wam numer, może komuś się przydać: 888997445
olunia180
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Mężatka

Doświadczenia z dj

Post przez mika » 30 sty 2011, 12:03

Witam wszystkie panny jak i już mężatki.
A ja wam szanowne panie napisze, że wraz z już małżonkiem wiele czasu zastanawialiśmy się czy wybrać zespół czy jednak dj. Z tego tytułu iż nasz ślub odbywał się w Warszawie jednak wybraliśmy dj. Jak na warszawe to ceny bardzo różne i już nawet "dj'a" można za 1000 zł znaleść ale i za 2,5 tysiąca też. Wypośrodkowaliśmy z ówczesnym moim narzeczonym cene i zdecydowaliśmy się na tą firmę EwelMart. Na początku sama nazwa dj'i dała dużo do myślenia bo jeden z nich nazywa się DJ Kryzys. Stosunkowo nietypowo :-D. Od nas wzieli 150 zł za godzinę. Wesele mieliśmy z mężem 24.09.10 . Do dnia dzisiejszego bardzo miło z mężem jak i gośćmi weselnymi wspominamy oczepiny, konkursy i zabawy. Zorganizowali nawet nam karaoke :-D. Teraz w pażdzierniku moja przyjaciółka też ich wzieła. Ja osobiście mogę wam ich polecić
mika
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: mężatka

Doświadczenia z dj Doświadczenia z dj

Post przez metapiciu » 5 maja 2011, 12:27

Mieliśmy z małżonka przeprawę z jednym dj, w końcu zrezygnowaliśmy z jego usług i podpisaliśmy umowę z duetem dj, super impreza, wzystko wg ustaleń, z chłopakami na prawdę można się dogadać,
udanej zabawy :)
metapiciu
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Żonaty

Doświadczenia z dj

Post przez DrugaStrefa » 26 paź 2011, 15:36

Witam na forum. Moim zdaniem to w dużej mierze kwestia gustu i tego co kto lubi,muzyka zespołu w lekkim stopniu różni się od tej puszczanej przez dj,ale wg mnie nie me wtedy takiego klimatu i poniekąd tradycji.
DrugaStrefa
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: kawaler

Powrót do Zespoły weselne