|
Drinkbar na weselu
Drinkbar
ecomobile a mozesz napisac tak po krotce wrazenia z tego drink baru
EkspertWeselny.pl poleca
Drinkbar
Mi się podobało, alkohole były wszystkie możliwe (poza piwem) od wina po whiskacze i koniaki, więc było w czym wybierać. Kobiety to wiadomo, winko albo drinki a faceci whisky albo wódkę. Wrażenia fajne, barman zrobił każdemu co tylko chciał, ale w miarę upływu czasu każdemu rósł niestety apetyt. Jeżeli zdecydujecie się na przyjęcie a nie typowe wesele to chybabym poleciła
Drinkbar
wymyslelismy juz jak u nas zalatwimy sprawe z wodka i drinkbarem
znalazlam przez przypadek w nece fontanny czekoladowe a obok nich byly fontanny alkholowe, napalilismy sie z Robertem na fontanne z wodka a do nej lodowe kieliszki a drinkbar bedzie swoja droga, a w nim kolorowe drineczki (w niewielkiej ilosci) wshisky, gin, wino, rum, sladowe ilosci teqili. wshisky bedzie podstawa, a reszta mocnejszych alkoholi w ilosci 10 butelek za wszystkie. wshisky chcemy 20 litrowych butelek.
Drinkbar na weselu
Fontanna alkoholowa - brzmi na prawdę nieźle.
Drinkbar na weselu
Pewnie można wymienić alkohol z fontanny i zamówić dowolny. W końcu Ty płacisz - Ty wymagasz
Drinkbar na weselu
tak, tak - w końcu klient nasz pan. bardziej chodziło mi o to, czy np. wspomniane wyżej wino nadawałoby się do takiej fontanny... bo piwo raczej odpada - rozgazowałoby się pewnie...
Drinkbar na weselu
Ja myślę, że wino by się nadawało. Raczej swoich właściwości nie powinno stracić przez jeden wieczór pływania w fontannie
Drinkbar na weselu
W sumie chyba masz rację, że piwo by się wygazowało. Jednak jeśli wódka się nadaje do fontanny to myślę, iż wino też...
Drinkbar na weselu
byle nie wino musujące...
Drinkbar na weselu
Ja na wesele wynajęłam barmanów z FlairBrothers i nie dość, że obsługiwali gości do końca, serwowali drinki alkoholowe ale również bezalkoholowe (dla dzieci i nie pijących), robili show (taki pokaz z rzucaniem butelkami i ogniem), mieli fontannę czekoladową- co było świetnym pomysłem