Knedle ze śliwkami hihihih ja to wogóle nie wiem czy jadłam...
|
Emocje podczas przygotowań slubnych
Kurcze, widzę ze w wątku emocje biorą górę
Knedle ze śliwkami hihihih ja to wogóle nie wiem czy jadłam... ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
EkspertWeselny.pl poleca
haha - jakie oburzenie
![]() ![]()
u mnie o dziwo brak emocji, chyba w dzien slubu dojdzie do mnie ze za maz wychodze
Robert przezywa bardzo wyjazd i slub, doczekac sie nie moze mialam zly sen wczoraj, snilo mi sie ze poklocilismy sie z Robertem i wykrzyczal mi ze zadnego slubu nie chce czytalam nasze horoskopy i mamy dobre na kwiecien
Soniu No u Was to w ogóle wyjątkowa sytuacja. Ja bym nie dość że przeżywała ślub to jeszcze do tego taki cudny wyjazd. Bajka po prostu
U nas generalnie spokój jest. Mamy nieoczekiwany wydatek (piec gazowy Dzisiaj mu P ma swój "dzień" kawalerski, ale oczywiście nie wiem jakie mają plany ![]()
o matko
to narzeczony pobaluje dzisiaj ja nie bede miec panienskiego niestety no bo jak? najwyzej po powrocie pojde z kolezankami gdzies jak MAZ pozwoli
Nie martw się Soniu, ja jakiś czas przed ślubem miałam ciągle sny o tym że coś nie wyjdzie, że o czymś zapomnieliśmy, że muszę iść już do kościoła a nie mam jeszcze fryzury i makijażu itd itp Ale nic z tego sie nie sprawdziło, myślę że i u Was będzie spokojnie Natalia, bądź spokojna, emocje napewno się pojawią Kurcze tak to jest z tymi wydatkami, zazwyczaj coś się psuje wtedy kiedy nie powinno ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Jagusiu Moi rodzice na pewno to przeżywają, ale nie dają po sobie poznać.
Mama zmusiła tatę do odświeżenia mieszkania (na przyjazd moich teściów) co jest ogromnym sukcesem No zazwyczaj tak jest, ale tego wydatku odłożyć na później nie można (bo to już niebezpieczne by było, po za tym nie ma ciepłej wody) i do tego to jest kilka grubych tysięcy ![]() ![]()
Natalia, jak macie skąd wziąć pieniądze to bardzo dobrze, jak by nie było to dopiero by była masakra i zamatwianie się
JJagusia, ten sen to byl jednorazowy na szczescie ale zrobil mi pierdolnik w glowie, nie potrzebnie przezywam swoje sny czasami ciagle myslimy czy mamy juz wszystko, co nam brakuje, nie mam czasu na cokolwiek, bo sajgon jest w glowie, wiecie same jak to jest-ślub temat numer jeden w glowie i nic poza tym moja mama sie wkurza ze nie dzwonie i nie przyjezdzam ale po powrocie zrozumie jak sie dowie ze ślub planowalam pyta sie ciagle co ja taka rozkojarzona, az mam ochote powiedziec:mamo za maz wychodze no to jaka mam byc
A nie myślałaś, żeby wcześniej wyjść? Chociaż symbolicznie?
Ewelinko jeżeli to pytanie do mnie to już odpowiadam - ja zostałam wyproszona z domu w piątek popołudniu i jeszcze nie mam pozwolenia na powrót, także weekend spędzam u rodziców
![]()
Uuuu, ciekawo co zastaniesz w domu jak wrócisz
Hmm, powiem wam, ze póki co nie towarzysza mi żadne nerwy ani odczucia. To znaczy cieszę się niewiarygodnie i spełnia się moje marzenie Ale to może dlatego, ze jestem daleko... Tak samo z przygotowaniami, jakoś to za gładko wsZystko idzie.. Może o czymś po prostu zapominam a może dopiero się zacznie? Btw. PrEpraszam za dziwne pismo i czasem dziwaczne słowa ale pisze z iPoda i nie bardzo jeszcze wiem jak to działa ;p
Beata Ja się nie martwię, nie stresuje... Ale zmęczenie jest - tego nie ukrywam, bo te ostatnie tygodnie/dni to jest takie dopinanie, pojechać tu i jeszcze tam i jeszcze coś.
A Ty na pewno o niczym nie zapominasz ![]()
Ej, nie ma czasu się martwić i rozkminiać
![]()
No dobrze..
Zaczynają przychodzić mi do głowy głupie myśli (pt. zapomnę czegoś spakować, albo potknę się i wywrócę w kościele itp), ale staram się nie skupiać nad tą nadchodzącą sobotą. Na razie myślę o wszystkich przygotowaniach, zarówno na wyjazd na ślub jak i na naszą podróż poślubną. Jutro mam dzień dla siebie - idę na pedicure i na masaż relaksacyjny z masażem stóp (prezent panieński od moich dziewczyn) ![]()
Natalia relksuj się kochana i nie mysl, że o czymś zapomnisz itp, będzie dobrze i napewno wszystko pozałatwiasz i weźmiesz
Natalia a więc życzę bardzoooooooo miłego, udanego relaksowania się..
![]()
Natalia i jak tam dzień relaksu się udał ? Było bosko ?
Achhhh wrrr..... tylko pozazdrościć
![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Coo, jaki pan masażysta?
![]()
No no, dobrze, że Twój Paweł tego nie czytał
fiu fiu ![]()