Widzę, że pomyślałaś o wszystkim - plener w innym dniu i błogosławieństwo na wyłączność
|
Fotograf ślubnyFotograf ślubny
Nooo... super że macie już załatwioną tą sprawę i cena nawet przystępna
Widzę, że pomyślałaś o wszystkim - plener w innym dniu i błogosławieństwo na wyłączność ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
EkspertWeselny.pl poleca
Fotograf ślubny
Cena nie obejmuje albumów bo ich póki co nie chcemy. Nie zostajemy w domu, rodzicom zrobimy mini albumy sami a zdjęcia dostaniemy na płycie więc można je wywołać w każdej chwili. Prawdziwe albumy zamówimy pewnie i u niego (bo z gwarancją) jak wrócimy do Pl. Ale ceny pakietowe ma naprawdę dobre, np za 1600 u niego jest (cytuję):
zdjęcia podczas, błogosławieństwa, ceremonii ślubnej i wesela około 400 zdjęć w formie cyfrowej i 100 wywołanych odbitek internetowa galeria i prezentacja FullHD na nośniku cyfrowym foto-album ślubny z dożywotnią gwarancją sesja plenerowa w dniu ślubu pomoc w dostosowaniu fotografii do umieszczenia na portalach społecznościowych. takie rzeczy jak prezentację, internetową galerię i dostosowanie fotografii to możemy akurat sami zrobić bo Kamil jest grafikiem i się zna. Co do błogosławieństwa to wiem, że np moi rodzice cenią sobie bardzo swoją prywatność, ja też mam im do powiedzenia parę osobistych rzeczy więc nie chcę nikogo obcego (chociaż fotograf to jak lekarz - niejedno już widział haah).
Fotograf ślubny
Beata gratuluje zaklepania fotografa! Cena przystępna i oferta brzmi bardzo rozsądnie. Mam nadzieję, iż spełni on wasze oczekiwania co do zdjęć
Co to jest album z dożywotnią gwarancją
Fotograf ślubny
Z dożywotnią gwarancją to znaczy, że okładka jest z prawdziwej obrabianej skóry, przez co jest bardziej wytrzymały niż zwykłe fotolabumy
Fotograf ślubny
Bardzo korzystna cena
![]() ![]()
Fotograf ślubny
Świetny wątek. Zbiór dobrych fotografów to nieoceniona sprawa podczas załatwiania wesela. Ja ze swojego doświadczenia też coś dorzucę:
Pan Rafał Anyżek, ale niestety nie orientuję się jak się obecnie ceni... ale zawsze warto zajrzeć na portfolio a jak się spodoba, to zadzwonić i ustalać co i jak:)
Fotograf ślubny
Ja już mam fotografa, a w zasadzie dwoje. Na Legnicy nie ma wielu dobrych więc od razu zaklepaliśmy termin. Polecam bo parka bardzo fajna a to wazne, żeby fotoreporteży nie straszyli i nie stresowali. Bo ja sie boje jak cholera!!! nie lubie siebie w obiektywie. Dziewczyna jest wykształcona jako fotograf z tego co mi mówili znajomi, on jest grafikiem chyba. od nas wzięli 2000 zł razem z sesją narzeczeńską i fotoksiążką 30X30 w twardej oprawie, Foty z narzeczeńskiej chcemy umieścić na zaproszeniach i w fotoksiążce dlatego zdecydowaliśmy się na nie. Oddają sporo zdjęć a w moim wypadku przy braku kamerzysty to zbawienne;D
to dobra cena chyba, dostaliśmy rabat po znajomości:) jesli chcecie możecie powołać się na mnie a nóż widelec uda się coś zaoszczędzić na panieński np. hehe
Fotograf ślubny
Ja chciałam państwu polecic fotografów dla których od czasu do czasu pracuje jako wizazystka i jestem pod duzzzzzzzym wrazeniem ich zdjec plus to bardzo sympatyczni ludzie co tez nie jest bez znaczenia kiedy ktos ma nam towarzyszyć przez cały dzien
Z czystym sumieniem polecam i pozdrawiam
Fotograf ślubny
Mi najbardziej zależy na zdjęciach plenerowych , znalazłam fajną ofertę , zdjęcia są 3 różnych miejsc więc trochę tych zdjęć się nazbiera a przy tym różny klimat będzie za przystępną cenę.
Fotograf ślubny
Dzień Ślubu to najważniejsze wydarzenie w życiu człowieka. To dzień pełen emocji, radości, wzruszeń. To właśnie te niepowtarzalne chwile i głębokie uczucia staram się przekazać w swoich fotografiach.
Fotografuję w przekonaniu, że moje zdjęcia ożyją ilekroć ktoś je będzie oglądał, by magiczne momenty Waszego Ślubu wciąż wracały w pamięci. Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio.
Fotograf ślubny
Można tanio i dobrze.
Taka jest nasza myśl przewodnia - zdjęcia robimy TYLKO osobiście, z najwyższą starannością, dobrymi stałkami + 3 lustrzanki - w tym legendarnym S5Pro. Sprawdźcie: www.fotki-slubne.eu ..i skorzystajcie z naszych usług Pozdrawiam Edyta www.fotki-slubne.eu
Fotograf ślubny
Witam serdecznie,
doskonale rozumiem problem z wyborem dobrego fotografa ze względu na tak duży wybór różnorodnych ofert. Z całą pewnością mogę polecić swojego fotografa ślubnego Millę. Pełen profesjonalizm, bardzo miła współpraca. Portfolio można obejrzeć na stronie internetowej http://www.studio-milla.com/. Fotograf jest sprawdzony także polecam gorąco! Pozdrawiam, Marlena