|
Fryzury ślubneRe: Fryzury ślubne
dobrze by było gdybyś miała jakąś zaufaną fryzjerkę..., bo zdoświadczenia szczerze odradza młode koleżanki które zostały fryzjerkami... to zbyt ważna uroczystośc - najważniejszy dziń w życiu który się nie powtórzy a one nie mają takiego doświadczenia i wyrobienia w zawodzie... Fryzury są kosztowne ale radziłabym aby każda z dziewczyn wypróbowała sobie kilka fryzur przed własnym ślubem...
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Fryzury ślubne
no no kaczkosia fajnie w niej wyglądasz. i te ozdóbki z boku urocze
Miejmy nadzieje że nie siedze w niej godzine i nic mi się nie rozwaliło a loki mam zrobione na wałki
Kaczkosia najważniejsze, że Ty czujesz się w niej dobrze
Fajnie kaczkosia
A mi się ostatnio spodobała taka fryzurka
Ja w sumie mam ciocię fryzjerkę, ale nie mam do niej zaufania, mam chyba uraz (jak miałam 5 lat obcięła mnie na chłopaka chociaż moja mama chciała podciąć mi tylko końcówki moich ślicznych loczków) chociaż ma dobra opinię w naszym mieście. Ma kilka pracownic więc może się skusze na jakąś próbną do nich pójść. No i chcę zobaczyć jak będę wyglądała w fryzurze ze zdjęcia bo właśnie coś takiego mi się marzy
Anija mam ją w swoim folderze
kaczkosia ja bym źle czuła się w takiej fryzurze ale Ty ładnie wyglądsz w niej
Anija ładniutka fryzurka ale też nie dla mnie... mroowi ta pierwsza fryzura to coś dla mnie!
Lauretta nie ja mam naturalnie lekko falowane włosy ale można zrobic podobną fryzurkę....
moje włosy żyją własnym życiem jak mama zrobiła mi papiloty 2 miesiące temu to wyglądałam jak po trwałej..., a jak je rozczesałam to afro!
![]()
Mi kuzynki często na siłę próbowały prostować włosy. Ale za pięć minut one same znów się kręciły, wystarczyło trochę wilgoci i już...
Wiecie co...ostatno uczesała mnie fryzjerka w koka, ogólnie to kok był ok...ale stwierdziłam że wyglądam w nim za poważnie...gdzieś tak o 10 lat starzej
I powiedziałam że jednak nie ma opcji żebym miała koka na ślubie. Będę myślała w co teraz sie uczesać
Anija bardzo ladna fryzura!
a ja bede miala problem, bo mam obsesje an punkcie swoich uszu. mam odtsjace, moze nie bardzo, wszyscy mowia ze nie sa odtsajace ale ja to widze i nie wiem czy dobrze mi bedzie we wlosach upietych z odtslonietymi wlosami, a znowu rozpuszczne boje sie ze za zwyczajne , welon sie nie bedzie trzymal i beda oklapniete. ![]()
Aneta, moja kumpela też ma odstające uszy i fryzjerka tak jej upięła włoski, że było oki. Tył i boki spięte, ale tak aby coś tam na uszach jeszcze zostało. Musisz trafić na właściwą fryzjerkę.
![]() ![]() ![]()
moje nie sa az tak odstajace ale mam kompleksy z tego powodu
![]()
A ja dzisiaj ide do konsultacji u innej fryzjerki zobaczymy co mi ona powie bo wczorajsze loczki tylko w połowie wytrzymały do godziny ślubu
Oj to niedobrze, trzeba będzie poprosić o super extra mocny lakier
To powodzenia kaczkosia
Proste mi się nie trzymają więc zdecydowanie kręcone ale teraz idę na próbe do innej fryzjerki i powiedziała że zobaczymy co da się zrobić ale to dopiero przed miarą sukni
Obejrzalam twoje zdjecia w sukni i msle ze bardzo ladnie by Ci bylo z upietymi wlosami do gory w jakis kok i wtedy welon bedzie sie ladniej prezentowal. Ale to moje zdanie.
![]()
Właśnie Kaczkosia nie chcesz spróbować coś z upiętych włosków, skoro rozpuszczone loczki słabo się trzymają?
Jestem umówiona z inną fryzjerką która powiedziała że przed następną przymiarką po eksperymentuje i zobaczymy w czym mi lepiej
A to moje typy:
Tylko nie wiem co z tą grzywką, bo później będę się z nia męczyć, a i część włosów bym upięła. Kolor nieco ciemniejszy i bardziej wpadajacy w czerwień. ![]() Tylko bez żadnych fal i loków. ![]() ![]() ![]()