|
Fryzury ślubne
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Fryzury ślubne
kaczkosia20
Zobacz w moim poście z 11 grudnia 2008, 19:51 jest coś co może cię zainteresuje.
Ja właśnie tez myślę o czymś takim, też mam kręcone włosy...
Oto co jeszcze znalazłam szukając czegoś z myślą o sobie:
Ja myślałam o czymś takim
Cały czas nad tym myśle albo podepnę z jednej strony tak by ucho było odkryte albo tak jak na zdjęciu tak się czuje najlepiej
I o to właśnie chodzi, żebyś czuła sie jak najlepiej...
Ja lubię spiąć włosy jakąś spinką z tyłu dlatego też moja fryzura będzie właśnie w takim stylu.
Ja raczej zdecyduję się na jakiegoś koka, bo tak podpiąć włosy to sobie mogę na codzień
a ja myślę nad czymś takim, żeby je podpiąć tak delikatnie, taki niewielki nieład artystyczny zrobić, ale żeby z jednej strony były rozpuszczone i się kręciły;
Rozmawiałam z mamuśką pokazałam jej tą fryzurkę którą wam wkleiłam i jej się bardzo spodobała i stwierdziłyśmy że moje włosy są do tego idealne
![]()
Ja uważam, że super ...i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.. .. a co najważniejsze ślubuję Ci miłość ,wierność i uczciwość...
![]() ![]()
właśnie tym bardziej że nie każdej kobiecie ta sama fryzura będzie pasowac
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
ciesze się moje drogie:)
mnie sie podobaja rozpuszczone ale ze względu na welon( i konieczność upięcia go gdzieś) chyba pomyślę nad taka pól rozpuszczoną pól podpięta:) a pytanie z innej beczki czy znacie może jakiegośdobrego fryzjera który mógły dojechać do domu na czesanie? ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
jeszcze kilka lat temu poleciłabym Ci moją mamę
ale ona już nie jeździ do domu panien młodych, po prostu już nie opłaca się jej to, i pracuje u siebie w salonie a jeśli już jedzie to do najbliższych... ale popytaj w salonach do których chodzisz czy oni mają taką usługę miałabyś problem z głowy
Monia, Ty to masz dobrze z Mamą
Przynajmniej o fryzurę nie musisz się martwić i wiesz, że będzie pięknie Ja ciągle nie wiem, jaką fryzurkę sobie zrobię, ale jest jeszcze czas.
chociaż w tym jednym mama mi pomoże i nie będzie miała pretensji
to bardzo ważne aby miec dobrą fryzjerkę, do mojej mamy nawet przyjeżdzają wkd klijentki z Warszawy... wiem że na pewno będziemy (po raz pierwszy w życiu bo szewc bez butów chodzi) robic pasemka, rozjaśnię sobie mój ciemny blond, choc i tak mam nadzieję że po zimie jak będą wakacje znów naturalnie rozjaśnią mi sie... NIGDY nie farbowałam, więc zmiana jakaś będzie...
Ale super ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
To i tak dużo wiesz
Ja nawet tego nie wiem ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley