|
Fryzury ślubneFryzury ślubne
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/ - dużo fryzurek:)
Ja jeszcze nie wiem jaką wybiorę, bo zależy jaki sobie welon znajdę. Mi się podobają te:
![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Fryzury ślubne
Moje faworytki :
Chcę mieć włosy spięte u góry, a dolne rozpuszczone i lekko podkręcone. Muszę tylko jeszcze troszkę je zapuścić
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Annie wszystkie te fryzurki co wkleiłaś mieszczą się w moim folderze ślubnym
Agness1s2 ja też chce mieć właśnie taką fryzurkę jak pokazałaś
Agness1s2 bardzo fajna fryzurka tez o czyms takim myslałam...ale jeszcze do konca nie jestem pewna
Oto moje "wymarzone" , ale w zwiazku z tym,ze chce diadem we wlosy pewnie skonczy sie na koku ;d
Oto moje 2 typy
Mi też bardzo się pierwsza podoba. Kurcze tylko tak się zastanawiam czy taka fryzura z na pół rozpuszczonymi włosami będzie praktyczna?
![]()
Anija dla mnie nr 2 normalnie rewelacja
Milenka ja zastanawiam sie o przedłużeniu włosów, ale poczekam do przyszłego roku i zobaczę w jakiej kondycji będą moje włoski.
Anija kilka dni temu ściągnęłam sobie własnie tą fryzurkę co wkleiłaś jako 2
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Dziewczynki a miałyscie może już doczynienia (albo jakaś koleżanka) z przedłużanymi włosami?? zastanawiam się czy potem ściągnięcie tego nie zniszczy mi tak włosów że będę musiala je obciąć
Jakaś dziewczyna pisała już, że miała przedłużane i włosy nie były potem zniszczone. Ale ja jestem zdania, że to sprawa indywidualna i zależy to również od sposobu przedłużania i od fryzjerki.
a ja znalazłam takie
czwarta mi się podoba ale do końca nie wiem czy chciałabym zostawić trochę rozpuszczonych włosów czy całkiem spiąć.
A mi sie podoba troche 1 z tym, że nie wiem czy nie dawałaby wrażenie dużej głowy
![]() ![]()
Ja bym chciała coś w stylu tej czwartej od dołu, tylko muszę włosy zapuścić, bo jak narazie to nic z tego nie będzie. Dobrze, że mają jeszcze pół roku
piękne fryzurki.. mnie bardzo podoba się i będe starał się miec taką fryzurkę jaką pokazała Annie to zdjecie nr.1
Ja jestem zdecydowana na taką fryzrurę (jak narazie)
![]() ![]()
Kasiunia, bardzo ładna ta fryzurka
Ja na co dzień najczęściej mam rozpuszczone włosy, a w dniu ślubu chyba będę mieć spięte. Wydaje mi się, że moje włosy będą się lepiej trzymać, a jakoś te kilkanaście godzin muszą przetrwać
dzięki
Ja na codzień też chodze w rozpuszczonych, a na ślubie chce mieć tylko tyle spiete zeby miec na czym welon zachaczyć ![]() ![]()
No właśnie mi też się podobają takie fryzurki, ale one chyba nie dla mnie. Mam włosy totalnie proste i nawet jak czasem zakręcę, to szybko wracają do swojego naturalnego stanu. Dlatego wydaje mi się, że taka fryzura nie utrzymałaby się za długo u mnie na głowie