AiM napisał(a):Myślałam, że żartuje, ale jak zobaczyłam, że z mojej sukni zostały strzępy materiału, to zaczęłam się śmiać
bo w sumie dochodzisz w stresie do takiego poziomu, że już nic innego poza śmiechem nie pozostaje
|
Gdzie i kiedy zamawiać / kupować suknię ślubną ?
Gdzie i kiedy zamawiać / kupować?
bo w sumie dochodzisz w stresie do takiego poziomu, że już nic innego poza śmiechem nie pozostaje
EkspertWeselny.pl poleca
ecomobile suknia przepiękna! A jeśli masz możliwość zaoszczędzenia tyle kasy, to nie wahaj się i szyj. Przecież dla salonów też szyją krawcowe, tylko tam się z metką sprzedaje i drożej. Poszukaj w swoim mieście krawcowej, która się w tym specjalizuje. A może znajomi coś podpowiedzą
AiM jeśli się śmiałaś z tego tydzień przed weselem, to na pewno z cioci jest prawdziwa profesjonalistka i ufasz jej
Ojjj tak ufam Dodam, że ogólnie jestem straszną panikarą ze wszystkim, a odnośnie wesela byłam kompletnie wyluzowana ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Polecam ten salon jak najbardziej, bardzo miła obsługa, salon nowy, aż miło do niego wejść. Nie wiem, czy dla Ciebie będzie ta informacja jeszcze istotna, ale może któraś z dziewczyn skorzysta.
Przyłączam się do czarnaula, salon naprawdę w pełni profesjonalny i to nie tylko pod względem ilości modeli, jakie można znaleźć, ale też i dodatków. Bardzo miła obsługa Pań.
Ja zamówiłam u projektantki z Łodzi. Same zobaczcie co proponuje www.milita.pl
dziewczyny, czy macie jakiś sprawdzony salon z sukniami w Warszawie lub okolicach? pomóżcie!:)
Ja wybieram się do Noliny. Koleżanka poleciła mi ten salon. Myślę, że warto. Możesz wejść na ich stronę i zobaczyć, czy coś Ci się spodoba.
Gdzie kupować-to już zbyt ogólne pytanie bo każda z nas powinna wybrać sobie dobry i sprawdzony sklep,lub salon sukien ślubnych. To samo tyczy się ceny,bo tutaj nie ma zasady. Jak coś nam się podoba,to myślę ze warto kupić. W końcu ślub ma się raz w życiu
a ja dostałam swoją suknię już 2 tygodnie temu i wprost nie mogę się doczekać kiedy ją założe na swój ślub.
czekałam na nią prawie 7 tygodni (mówiliże 10 tygodni się czeka ale wyszlo szybciej) ale warto było . Suknia jest piękna chyba sie w niej zakochałam hihi ;-) tylko przed moim przyszłym mężem ją ukrywam nie chce aby ją widział przed ślubem. Jeszcze 3 miesiące do ślubu ;-) a zamówilam ją w sklepie internetowym, nie byłam pewna czy dobrze robie bo wiadomo jak to jest czasem coś nie pasuje itd. Ale jest spoko miła kobietka wszystko szybko i sprawnie, szczegółowo mi powiedziała jak pobrać wymiary. i jestem zadowolona jak chcecie to umieśiłam jej stronkę, nie wiem czy tu się odnośnik pokazuje do stronek www. ale jak coś moge dac wam namiary na ten sklepik
Witam
Czy możecie mi polecic jakiś salon w Tychach lub okolicy?