Gdzie i kiedy zamawiać / kupować suknię ślubną ?

Ubiór Panny Młodej - suknie, treny

Gdzie i kiedy zamawiać / kupować?

Post przez 4eDsyUi » 8 cze 2010, 22:07

AiM napisał(a):Myślałam, że żartuje, ale jak zobaczyłam, że z mojej sukni zostały strzępy materiału, to zaczęłam się śmiać :lol:

bo w sumie dochodzisz w stresie do takiego poziomu, że już nic innego poza śmiechem nie pozostaje :) Dzięki Jagusia, u mojej mamy w firmie dużo dziewczyn teraz jakoś wychodzi za mąż i na pewno któraś sobie szyła. Muszę popytać :)
4eDsyUi
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: panna

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez margolcia » 9 cze 2010, 19:26

ecomobile suknia przepiękna! A jeśli masz możliwość zaoszczędzenia tyle kasy, to nie wahaj się i szyj. Przecież dla salonów też szyją krawcowe, tylko tam się z metką sprzedaje i drożej. Poszukaj w swoim mieście krawcowej, która się w tym specjalizuje. A może znajomi coś podpowiedzą ;)

AiM jeśli się śmiałaś z tego tydzień przed weselem, to na pewno z cioci jest prawdziwa profesjonalistka i ufasz jej ;)
margolcia
VIP
VIP

Post przez AiM » 9 cze 2010, 21:47

margolcia napisał(a):jeśli się śmiałaś z tego tydzień przed weselem, to na pewno z cioci jest prawdziwa profesjonalistka i ufasz jej

Ojjj tak ufam :] Ona w ogóle twierdziła, ze stanie na rzęsach, ale zrobi tak, że ja będę zadowolna z sukni, a ona ze swojej pracy :]
Dodam, że ogólnie jestem straszną panikarą ze wszystkim, a odnośnie wesela byłam kompletnie wyluzowana :] Zero stresu :] Do teraz się dziwię :lol:
Obrazek

Obrazek

"Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
AiM
Members
Members

Status rodzinny: 1+1=3 :)))
Data ślubu: 18 lipca 2009

Post przez czarnaula » 16 sie 2010, 12:53

malgosia87 napisał(a):Czy osoby z Katowic mogłyby się wypowiedzieć na temat salonu na rogu mikołowskiej i pl. andrzeja (Dorota Wormuth) ?? To chyba nowy salon (w ubiegłym roku jeszcze tam go nie było) ? Znalazłam ich stronę http://www.dorotawormuth.pl , ale nie wiem, jak duży mają wybór sukni, warto wybrać się tak w ciemno?

Polecam ten salon jak najbardziej, bardzo miła obsługa, salon nowy, aż miło do niego wejść. Nie wiem, czy dla Ciebie będzie ta informacja jeszcze istotna, ale może któraś z dziewczyn skorzysta.
czarnaula
Nowy User
Nowy User

Post przez inga89 » 30 wrz 2010, 10:13

czarnaula napisał(a):
malgosia87 napisał(a):Czy osoby z Katowic mogłyby się wypowiedzieć na temat salonu na rogu mikołowskiej i pl. andrzeja (Dorota Wormuth) ?? To chyba nowy salon (w ubiegłym roku jeszcze tam go nie było) ? Znalazłam ich stronę http://www.dorotawormuth.pl , ale nie wiem, jak duży mają wybór sukni, warto wybrać się tak w ciemno?

Polecam ten salon jak najbardziej, bardzo miła obsługa, salon nowy, aż miło do niego wejść. Nie wiem, czy dla Ciebie będzie ta informacja jeszcze istotna, ale może któraś z dziewczyn skorzysta.

Przyłączam się do czarnaula, salon naprawdę w pełni profesjonalny i to nie tylko pod względem ilości modeli, jakie można znaleźć, ale też i dodatków. Bardzo miła obsługa Pań.
inga89
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Panna

Post przez fashionistka » 7 paź 2010, 13:31

Ja zamówiłam u projektantki z Łodzi. Same zobaczcie co proponuje www.milita.pl
fashionistka
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: mezatka

Post przez Banditqueen79 » 20 gru 2010, 09:19

dziewczyny, czy macie jakiś sprawdzony salon z sukniami w Warszawie lub okolicach? pomóżcie!:)
Banditqueen79
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Panna

Post przez Alaz » 12 sty 2011, 09:23

Ja wybieram się do Noliny. Koleżanka poleciła mi ten salon. Myślę, że warto. Możesz wejść na ich stronę i zobaczyć, czy coś Ci się spodoba.
Alaz
Nowy User
Nowy User

Post przez SexyLady » 6 maja 2011, 23:19

Gdzie kupować-to już zbyt ogólne pytanie bo każda z nas powinna wybrać sobie dobry i sprawdzony sklep,lub salon sukien ślubnych. To samo tyczy się ceny,bo tutaj nie ma zasady. Jak coś nam się podoba,to myślę ze warto kupić. W końcu ślub ma się raz w życiu :)
SexyLady
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: kawaler

Post przez olenka124 » 21 wrz 2011, 23:27

a ja dostałam swoją suknię już 2 tygodnie temu i wprost nie mogę się doczekać kiedy ją założe na swój ślub.
czekałam na nią prawie 7 tygodni (mówiliże 10 tygodni się czeka ale wyszlo szybciej) ale warto było . Suknia jest piękna chyba sie w niej zakochałam hihi ;-) tylko przed moim przyszłym mężem ją ukrywam nie chce aby ją widział przed ślubem. Jeszcze 3 miesiące do ślubu ;-)
a zamówilam ją w sklepie internetowym, nie byłam pewna czy dobrze robie bo wiadomo jak to jest czasem coś nie pasuje itd. Ale jest spoko miła kobietka wszystko szybko i sprawnie, szczegółowo mi powiedziała jak pobrać wymiary.

i jestem zadowolona jak chcecie to umieśiłam jej stronkę, nie wiem czy tu się odnośnik pokazuje do stronek www. ale jak coś moge dac wam namiary na ten sklepik
olenka124
Nowy User
Nowy User

Post przez mycha » 26 wrz 2011, 23:03

Witam
Czy możecie mi polecic jakiś salon w Tychach lub okolicy?
mycha
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: PANNA

Poprzednia strona