|
GloveG czyli Gochta i GeGo :)
No to kolejny krok na przód, super
EkspertWeselny.pl poleca
Kupiłam dzisiaj buciki
![]() ![]() ![]() I mamy już w domu protokół który musimy zawieść do parafii w której bedzie ślub
Gosiu kupiłaś bardzo ładne, z wyglądu oryginalne butki
![]()
Gosiu srebrne butki, fajny wybór
Gratuluje zakupu butów
Oj tak, buciki bardzo orginalne
![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Zanieśliśmy protokół i licencje do księdza.. i tam juz mamy wszystko.. tylko jeszcze dzien przed do spowiedzi
Wczoraj byłam w salonie.. założyłam sukienkę, pani ładnie pomierzyła, pospinała i teraz przeróbki Kupiłam jeszcze jedne buty i bieliznę Mam juz fryzjerke i na dniach jak odbiorę suknię i wszystkie dodatki to bedziemy robić próbną fryzurę teraz następny w kolejce jest do zamówienia bukiet, ciasto, bus do wiezienia ludzi, kupno garnituru...
Nonono gratuluję załatwionych spraw
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Idziecie jak burza
![]()
Wszystko szybko i sprawnie. Gratuluje postępów i powodzenia w przyszłych
Troche mnie nie było ale byłam w szpitalu na badaniach hormonalnych, potem sie przeziębiłam i tak jakoś wogóle rozbita byłam.. ale juz jestem i nadrabiam zalegości
![]() ![]() ![]() ![]()
Gratulacje!
Butki są bardzo ładne, takie subtelne
Noooo ale postępy
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Gratuluje następnych postępów! Twój ślub już niedługo
Szkoda, że suknia Ci się skróciła, ale dobrze że butki nowe kupiłaś i sytuacja opanowana
Śliczny stojak do tortu
![]() ![]()
Zapraszam do czytania relacji: gochta-i-gego-czyli-panstwo-blautzik-14-06-2011-t1440.html
i do oglądania fotorelacji: gochta-i-gego-czyli-panstwo-blautzik-14-06-2011-t1441.html#p53086
Piękna sala!
P.S. Witam krajankę