|
Ile kosztuje wynajęcie zespołu muzycznego na wesele?
Hej. Ile się teraz płaci średnio za orkiestrę na wesele ?
EkspertWeselny.pl poleca
U mnie kosztuje 2000 zł ale to dlatego, że zespół zawsze gra na tej sali a przy okazji są dobrzy. Górnej granicy chyba nie ma ale dolna to chyba najczęściej właśnie 2000...
My płaciliśmy 1800 zł + 200 zł za dojazd.
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
My bierzemy 2000. 2500zł z poprawinami. Zespół Relax z świętokrzyskiego.
To zależy od tego co ten zespół ma grać, skąd jest i cała masa innych czynników.
Ceny mają sporą rozpiętość od 1500 zł do 5000 zł i więcej Zobacz w necie ile teraz muzycy biorą. Pewnie do tego trzeba jeszcze doliczyć koszty dojazdu...
My za zespół płacimy 2200 za samo wesele bez poprawin i mamy nadzieję, że nie będziemy żałować, ponieważ wzięliśmy ten zespół w ciemno
Madzialenka to życzę Ci aby zespól się sprawdził i zabawiał wyśmienicie gości do rana, mimo iż jest brany w ciemno
Wszystko zależy jaka to orkiestra/zespół. Im bardziej znany tym z reguły droższy,a wcale nie grają lepiej.Chodzi tutaj tylko o popularność. Dlatego warto zwracać uwagę na wiele zespołów i zobaczyć jak grają na żywo.
Ceny są faktycznie porażające
www.forum-slubne.com.pl/forum/
Za dwa dni - 5 tys. to i tak mało, za jedną noc tyle biorą!
![]() ![]()
Witaj Kasiuniu!
Powiem Ci, że moje wesele było 6lat temu i 5os zespół kosztował mnie 1800zł. Wydaje mi się, że w tym momencie dobry 4 lub 5os zespół z wokalistką może kosztować ok 3500zł. Orientuję się ponieważ zajmuję się organizacją imprez w jednym z zajazdów w okolicach Krakowa. To wszystko zależy od ilości osób w zespole, od tego na czym grają i czy grają na żywo. Możesz znaleźć 1os zespół, który robi za całą orkiestrę i na pewno nie kasuje 3000zł. Jeśli potrzebowałabyś jeszcze jakiś wskazówek lub rad to zapraszam Cię na mojego bloga, w którym znajdziesz wiele postów o całej oprawie ślubno-weselne, fotografie, pierścionku zaręczynowym itp. Poszukaj w googlach: dekoratorniakasiukrzeminskiej. Jeśli będziesz zainteresowana daj znać to napiszę Ci dokładny adres w e-mailu. Powodzenia i pozdrawiam
Kasiu to ja mam jednak inne doświadczenia jak Ty, być może to zależy od miasta, miejscowości w której się robi wesele, ja mieszkam w okolicach Warszawy w dość małej mieścinie i mój brat jakieś 4 lata temu za zespół właśnie 4-5 osobowy płacił 3.500zł także teraz na 100% mają wyższe ceny i to w ciągu tych 4 lat na pewno znacznie.
![]() ![]()
Hej, my za zespół płaciliśmy 2500zł. Z dojazdem z pod Buska do Kielc. Zespół grał świetnie, w przyszłym roku grają też u mojej siostry. Jeśliby ktoś chciał do nich jakieś namiary, to na priv
Zależy jak i to zespół i gdzie ma dojechać,ale jeżeli chodzi o cenę to zawsze można się jakoś dogadać. Z tym nie ma problemu. Zapraszam na naszą stronę DrugaStrefa.net mamy pokazowe utwory demo.
Nasz zespół Bierze od 2000 do 2500 zależy co się chce, jeżeli z oprawą wokalną ślubu i 5 osobowy skład to 2500, jeżeli mniejszy skład i bez ślubu kościelnego to 2000zł. Podlasie zawsze było dość dostępne cenowo.