hefi napisał(a):Bubster stronka bardzo fajna - przeglądnęłam wszystkie zakładki
aaaa u nas hasło do wszystkich zakładek to: mib
No właśnie Hefi nie moglam poszperać i mutno mi bylo
dziękuję za dostęp
|
Internetowa strona ślubna
Re: Internetowa strona ślubna
No właśnie Hefi nie moglam poszperać i mutno mi bylo dziękuję za dostęp ...i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.. .. a co najważniejsze ślubuję Ci miłość ,wierność i uczciwość...
![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Dziewczyny bardzo fajne stronki:) Myslalam zeby sama zrobic ale chyba jednak nie
![]()
Ja zrobiłam to w przypływie chwili. Przeczytałam o stronce pobieramysie.pl na naszym forum, zajrzałam tam i zobaczyłam, że można zrobić swoją stronkę.
Wygooglałam stronki innych par przejrzała i uznałam, to za śmiechowy pomysł. Teraz nakręcają mnie znajomi, którzy piszą smski z zapytaniem, kiedy uzupełnię blog ...i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.. .. a co najważniejsze ślubuję Ci miłość ,wierność i uczciwość...
![]() ![]()
a może ktoś z was zna jakiś portal gdzie można zrobić małżeńska stronę internetową?
Internetowa strona ślubna
No i swoją też założyłam... Teraz będziemy po gościach rozsyłać ale wątki są nadal dobudowywane
http://beatkakamil.pobieramysie.pl/index.php