|
Jaguar S-type do ślubu
Jaguar S-type do ślubu
Hej:) Mam dylemat. Mój narzeczony lubi auta z okolic lat 50. ja znowu wolę nowsze modele. Dochodząc do konsensusu zdecydowaliśmy się wstępnie na Jaguara S-type. Co myślicie o naszym wyborze?
EkspertWeselny.pl poleca
Co myślicie o tym pomyśle?
Cześć!
Też myśleliśmy dokładnie nad tym modelem. Autko jest świetne z wyglądu. Bierzemy ślub we Wrocławiu i szukamy takiego autka. Możesz mi pokazać na jaki wygląd się nastawiliście? Liczę na pomoc. Asia
Wiem, że elegancki
Wstępnie planujemy go wziąć. Tutaj masz zdjęcie: [img]http://img21.imageshack.us/img21/7759/s26wf.jpg [/img]
Dzięki za namiary. Mam pytanie co do dekoracji, czy można sobie samemu udekorować auto czy jesteśmy zdani na taki wygląd jak na tym zdjęciu?
To jest raczej kwestia do dogadania się tak mi się wydaje. Najlepiej zadzwoń lub napisz do takiej firmy.
Jaguar to ślubu, super, klasa i styl.
Jaguarem? fajny pomysł, to są luksusowe auta no i bardzo drogie.
Jaguar S-type do ślubu
Jaguar ma charakter - super autko.
Jaguar S-type do ślubu
Zastanawiam się jeszcze czy wziąć od firmy Arem fotografa, bo w pakiecie z Jaguarem wychodzi to dość tanio a zawsze lepiej mieć jakiegoś zawodowca niż amatora z rodziny. Jak myślicie?
Jaguar S-type do ślubu
Wiesz ja nie mam pojęcia bo biorę fotografa z rodziny ale poproś ich może o jakieś przykładowe prace i na podstawie tego ocenisz ich profesjonalizm. Skoro jest po atrakcyjnej cenie to może to być niezła okazja.
Jaguar S-type do ślubu
No dziewczyny poszukałem w google zdjęcia Jaguara i prezentuje się dość okazale. Niestety za moich czasów nie było akurat tej wersji i zdecydowaliśmy z żoną, że pojedziemy maluchem:>
Jaguar S-type do ślubu
Maluch to nie jaguar zgadza się, ale to też jakieś ciekawe doświadczenie
A tak w ogóle to ten biały XJ8 jest o niebo ładniejszy od srebrnego ![]()
Jaguar S-type do ślubu
Już termin zaklepany, oby auto prezentowało się na weselu tak jak tutaj