Należę do osob które nie mogą mieć nic na głowie dłuzej niz 5 minut więc jakieś koki i gładko zaczesane włosy nie wchodzą w gre... to uczesanie nie wygląda na takie które miałoby się "rozwalić" po godzinie. Czekam na opinie
|
Jak długo utrzyma się fryzura ślubna, czy nie rozwali się szybko
Jak długo utrzyma się fryzura ślubna, czy nie rozwali się szybko
co o niej myslicie?
Należę do osob które nie mogą mieć nic na głowie dłuzej niz 5 minut więc jakieś koki i gładko zaczesane włosy nie wchodzą w gre... to uczesanie nie wygląda na takie które miałoby się "rozwalić" po godzinie. Czekam na opinie
EkspertWeselny.pl poleca
Fryzury ślubne
Piękna fryzura
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Fryzury ślubne
Taaak problem tkwi w tym jak długo zostanie ma mojej głowie
Fryzury ślubne
Fryzurka bardzo ładna i efektowna ale przygotuj się na długie siedzenie w fotelu bo jest pracochłonna. Włosy wyglądają na rozpuszczone ale tak naprawdę mają pod spodem kok albo inne upięcie, zeby były wysoko. Do tego ten warkocz i jak sama pewnie zauważyłaś na głowie pasma są 'spinane' (zapewne właśnie pod warkoczem). Jeśli masz długie to na pewno będzie to ładnie wyglądało ale skoro mówisz, że u Ciebie się upięcia nie trzymają... Jeśli chcesz coś opadającego i nie sprawiającego kłopotu to może spróbuj upięty z boku kucyk, ale wymagający mniejszego nakładu pracy, naturalny, z jakimś kwiatem lub welonem. No i jeszcze zależy od sukienki
Fryzury ślubne
Piękna fryzura ! Myślę, że żadna fryzura zrobiona na ślub przez dobra fryzjerkę się nie rozwali. Fryzjerka włosy porządnie upnie i spryska lakierem, czy jakimiś jeszcze innymi utrwalaczami i fryz przetrwa całą noc! A jak na co dzień masz proste włosy to uważam, że na własny ślub powinnaś zaszaleć i zrobić coś niecodziennego. By czuć się wyjątkowo w ten dzień.
Ta fryzurka jest super, a jak nie chcesz jakiś upieć, to może przynajmniej nakręć włosy na loki. Zawsze będzie to coś innego i na pewno pięknego.
Fryzury ślubne
z welonem będzie problem
Fryzury ślubne
Piękna fryzura. Na pewno zrobi na każdym duże wrażenie, a dobra fryzjerka sobie poradzi nawet z niesfornymi włosami
![]()
Fryzury ślubne
Oby