|
Jak pokonać stres
Jak pokonać stres
Witam! Znów zwracam się do Was o poradę. A mianowicie chodzi mi, czy znacie jakieś sposoby na pokonanie stresu i rozluźnienie się
EkspertWeselny.pl poleca
Jak pokonać stres
Hydroxyzyna , herbata z melisy albo kilka drinków:)
Jak pokonać stres
Możesz zawsze sięgnąć po jakieś tabletki ziołowe, jest ich pełno w aptekach np. Valerin forte. Niektórym pomagają też herbatki ziołowe np. melisa, dziurawiec czy rumianek. No i według mnie musisz się czymś zająć by nie myśleć o ślubie. Zajmij się swoim hobby czy czymś co lubisz. No i jak wiadomo sport, wysiłek fizyczny pomaga się odstresować. Dlatego jakaś siłownia, aerobik czy po prostu jogging po osiedlu jest jak najbardziej wskazany
Jak pokonać stres
Możesz wybrać się do kina z narzeczonym i się rozerwać, albo obejrzeć jakąś komedię dobrą w domu. Możesz tej zorganizować romantyczną kolację z winkiem i świeczkami, bo takie chwile też na nas działają odprężająco. Do tego zróbcie sobie masaż z oliwką lub olejkami zapachowymi. Tak samo możesz zrobić sobie w domu aromaterapię i użyć olejki zapachowe antystresowe do takiego specjalnego naczynka (kominka) ,który rozprzestrzeni zapach olejku
Jak pokonać stres
Mi to zawsze pomaga w takich momentach sport - basen albo skałki
Możesz też pójść do masażystki na prawdziwy relaksacyjny masaż. Dobra jest też kąpiel z pianką, do tego świeczki, muzyczka przyjemna... i trwaj wiecznie chwilo
Jak pokonać stres
na każdego działa coś innego
ja meliskę piłam, a dzień przed ślubem na wieczór ziołowe tabletki uspokajające łyknęłam, bo też nerwus ze mnie straszny
Jak pokonać stres
A ja polecam spotkanie z przyjaciółkami
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Jak pokonać stres
sport, sport i jeszcze raz sport! Oczywiście, jeśli chociaż trochę go uprawiasz na codzień, coby nie mieć zakwasów
Godzinka na orbitreku, potem goąca kapiel z masażem, olejkiem i peelingiem i padniesz do spania jak długa Herbatki ziołowe owszem ale nie dużo , żebyś nie było otumaniona na własnym ślubie, zioła nie są nigdy super bezpiecznie w każdej ilości
Jak pokonać stres
Ja już wypróbowuję różne metody, na razie pomaga mi joga, ale coś czuję, że trzeba ją będzie czymś wzmocnić
![]()
Jak pokonać stres
ja tez polecam sport na stres ja akurat jezdze konno i to mnie najbardziej relaksuje
![]()
Jak pokonać stres
Dziewczyny, do mojego ślubu jeszcze ponad 3 miesiące a ja już umieram ze strachu, że coś pójdzie nie tak... Dobrze, że dużo pracuje i nie mam czasu na myślenie ...
Jak pokonać stres
koniczynko nie ma co się martwić na zapas, myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze
![]()
Jak pokonać stres
Koniczynko dużo spokoju Ci życzę i radości z przygotowań, na pewno Twój ślub będzie bajkowy
Jak pokonać stres
koniczynko, lekki stresik pewnie będzie Ci towarzyszył do końca, choć z perspektywy czasu powiem Ci, że nie ma się czego bać i na zapas martwić. Zobaczysz, że wszystko uda się wspaniale i będziesz z uśmiechem wspominać przygotowania i Wasz Najważniejszy Dzień