|
Stres, obawy, nerwy
przez M3456 » 22 wrz 2009, 11:51
nie wiem jak to będzie z tym spanie... bo mnie wszystko budzi jeśli ktoś zacznie chodzi po domu do łazienki lub po kuchni ja nie ważne w której zęści domu będe to usłyszę... (jestem jak pies na złodzieja  ) i jak będe spac to też nie w swoim pokoju bo odstępuje dla gości... Oj nie wiem nie wiem 
-
M3456
-
EkspertWeselny.pl poleca
-
Pan Polecacz
- II
.png)
-
- Status rodzinny: narzeczony
- Data ślubu: 5 sierpień 2011
- Miejsce ślubu: Warszawa
przez Lauretta » 22 wrz 2009, 12:19
Monia, ja mam taki sam sen, wszystko słyszę i zaraz oczy jak 5 zł Polecam stopery do uszu, ja dzięki nim przespałam ładnie nockę, nic nie będziesz słyszeć. I przy okazji poproś gości, żeby starali się być jak najciszej w domu...
-

Lauretta
- Members

-
- Status rodzinny: mężatka
przez Sonia86 » 6 wrz 2010, 18:53
margolcia napisał(a):Renika napisał(a):Ale boję się że, będę miała oczy podkrązone bo w nocy 10 razy wstaje do niego i o 6 rano pobutka wiec wiecznie zmeczona jestem i spiąca 
Na pewno będziesz wyglądała ślicznie. A nawet jak jakieś małe cienie pod oczami będą, to kosmetyczka raz, dwa je zakryje dobrym podkładem 
dokladnie, bedzie wszystko dobrze 
-

Sonia86
- Przyjaciel

-
- Status rodzinny: Mężatka
- Data ślubu: 19 kwietnia 2011
- Miejsce ślubu: Sri Lanka
przez Renika » 8 wrz 2010, 08:36
To uzgodnij to z tesciową by zajęla się rano małym, a tak będzie
U mamy swojej jestem na ten czas przedslubny Julek jest takim żywym dzieckiem, że potrzeba kilku osób żeby go dopilnować. Jedna osoba to po pół godzinie rezygnuje z pilnowania-nikt sobie nie moze z nim poradzic Ale jakoś damy rade ![Bardzo Szczęśliwy :]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Od KoŁySkI aŻ pO gRóB jEdNa MiŁoŚć JeDeN cUd... KoChAm =** 
-

Renika
- IV
.png)
-
- Status rodzinny: mężatka
- Data ślubu: 11 września 2010
- Miejsce ślubu: Nawodna
Powrót do Tuż przed ślubem