Ostatnio wypatrzyłam sobie suknie w salonie Princesse w Bytomiu . I nie mam zielonego pojęcia jaką biżuterię do niej dobrać. Pomożecie ? Oto moja suknia.
|
Jaka biżuteria pasuje do tej sukni ślubnej?
Witam.
Ostatnio wypatrzyłam sobie suknie w salonie Princesse w Bytomiu . I nie mam zielonego pojęcia jaką biżuterię do niej dobrać. Pomożecie ? Oto moja suknia.
EkspertWeselny.pl poleca
Ja bym dobrała tak jak jest na zdjęciu, długie kolczyki, bransoletka i zostawiła dekolt bez ozdób. Na zdjęciu bardzo ładnie się komponuje ten zestaw
A ja powiem tak, że na szyję nie zaszkodzi powiesić taki delikatny łańcuszek z przewieszką pasującą do reszty biżuteri, bo bez tego jakoś tak goło.
![]()
Zależy co lubisz...ale ja myślę jak Basia,że coś delikatnego na szyję komponującego się z resztą wskazane:)
Ja z kolei myślę tak jak margolcia, przy tak długich kolczykach nawet łańcuszek może razić
Biżuterię zawsze można dobrać inną
![]()
Dlatego fajnie jest przymierzyć parę opcji i zobaczyć, która najbardziej pasuje i do sukni i do nas
Oczywiście, że tak. Napisałam o tej stylizacji, bo uważam, że jest świetnie zrobiona, nie kipi z niej biżuterią i jest bardzo z klasą.
Też się zgadzam, że jak kolczyki są duże, to dekolt może być bez ozdoby. A jak na szyi jest piękna, duża kolia, to kolczyki trzeba minimalne.