Jaki powinien być film z wesela? - proszę o Wasze opinie

Piękne zdjęcia i świetny film to pamiątka na całe życie. Warto ten dzień utrwalić.

Post przez Angi » 10 wrz 2009, 17:50

Witajcie dziewczyny.

Zastanawiamy się nad rozszerzeniem Naszej działalności o wideofilmowanie.
I tutaj mam do Was prośbę - wyraźcie swoje opinie i napiszcie jaki powinien być wg Was film ze ślubu/wesela.

Serdecznie dzięki za pomoc :)
Angi
I
I

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Miejsce ślubu: Żyrardów

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Re: Jaki powinien być film z wesela? - proszę o Wasze opinie

Post przez Aneta » 10 wrz 2009, 20:40

Obrazek
Aneta
Members
Members

Status rodzinny: żona kochanego męża
Data ślubu: 25 lipca 2009

Re: Jaki powinien być film z wesela? - proszę o Wasze opinie Re: Jaki powinien być film z wesela? - proszę o Wasze opinie

Post przez M3456 » 11 wrz 2009, 06:43

powinny byc po pierwsze profesjonalnie wykonane czyli na dobrym sprzęcie i przez osobę mającą wyczucie...
po drugie powinny wzruszac i momentami rozśmieszac i na pewno zarejestrowac te nie powtarzalne chwile i sekundy które są bez cenne
po trzecie film powinien odzwierciedlach charakter pary młodej dlatego ZAWSZE to ona ma ostatnie zdanie i prawo ingerowania w film jego zmianę itd.
myślę że nie da się tak powiedziec po krótce bo każdy film jest inny i ja mogłabym dużo się wypowiedziec ale na konkretnym przykadzie bo każdy ma inny gust :)
M3456

Post przez boryna » 14 sie 2010, 22:29

Film z wesela przede wszystkim nie powinien byc nudny...Teraz co raz wiecej kamerzystow i fotografow robi te same sztampowe ujecia, nagrywa w ten sam sposob lub co gorsza ucieka w kicz..To niestety stwierdzam ogladajac zdjecia ze slubow moich znajomych i rodziny. Na szczescie na slubie mojej siostry byl calkiem przyzwoity kamerzysta i nie bylo tak zle, bo moja siostra nie jest na przyklad fotogeniczna jakos bardzo, a slicznie wyszla :P
boryna
Nowy User
Nowy User

Post przez natkabak » 9 sie 2011, 22:36

Ja właśnie dlatego niezdecydowałam sie na kamerzyste, mam tylko fotografa. Kamerzysta jesli robi cos dobrego to jest po łódzkiej filmówce i woła 4000 zł :O szok!!! ale fasktycznie kawał dobrej roboty widziałam. a byle czego nie chce ogladac. zwykły film to mi wujek nakreci kamera full hd, wolałam zainwestowac w fotografa. film fajna sprawa ale nie może być nudny, kiczowaty, za długi i za ciemny!!!
natkabak
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Panna
Data ślubu: 4 sierpnia 2012
Miejsce ślubu: Legnica

Post przez BasiaTomek » 9 sie 2011, 23:49

..u nas na weselu był i fotograf i kamerzysta ;), wiemy że zdjęcia i film będą świetne, bo ich podejście do sprawy i wspołpraca z nami pierwsza klasa :] i nie muszą być po "łódzkiej filmówce" jak to określiłaś (natkabak) ..kwestia dogadania, co chcemy, jak chcemy itp.. :]
Obrazek
BasiaTomek
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: Mężatka :)
Data ślubu: 5 sierpnia 2011
Miejsce ślubu: Białystok