Pozdrawiam!
|
Jakie pytania zadać gościom weselenym podzas kręcenia filmu
Bede wkrotce swiadkiem na weselu i chcialbym przeprowadzic taki wywiad z goscmi. Ma to byc niespodzianka dla pary mlodej. Bylbym wdzieczny za podpowiedzi, jakich pytan moge uzyc. Zalezy mi, aby byl to wywiad na wesolo
Pozdrawiam!
EkspertWeselny.pl poleca
Wywiad z gośćmi na weselu
Pytaj o anegdoty. ciotki będą mówiły o gołych maluchach na wakacjach a koledzy o niejednym piwie. Potem ew. można coś wyrzucic jeśli będzie nieodpowiednie. Możesz zapytać znajomych w jakich okolicznościach poznali Młodą/Młodego i co sobie o nich najpierw pomyśleli (wiem, że może byc zabawnie bo moja świadkowa mi właśnie to powiedziała).
Poproś o opowiedzenia zabawnej sytuacji z życia, w której brał udział dany gość weselny razem z Młodym/Młodą
Bliższych przyjaciół państwa młodych można podpytać co mówili o sobie po pierwszych randkach.
![]()
Skąd są, skąd znają parę młodą, jakie najśmieszniejsze historie znają związane z panną młodą/panem młodym albo z ich rodzicami.
Niech też powiedzą życzenia, bo te na całe życie (lub do rozwodu)
najlepiej zapytac jak pamiętają parę młodą z dzieciństwa i z okresu kiedy ze sobą chodzili, napewno wynurzy się wiele osob z ciekawymi historyjkami
![]()
..widzieliśmy takowe wywiady na Naszym weselu, ale nie chcieliśmy za bardzo wnikać co, kto, jak.. będzie większa niespodzianka podczas oglądania filmu.
![]()
Mi się takie reportaże podobają, zawsze jest miło i śmiesznie
![]() ![]()
Takie filmy są super, może ktoś się chce pochwalić, wrzucajcie linki.
Chętnie zobaczę te anegdotki :-)
Tylko właśnie fajnie jak goście coś śmiesznego mówią, a nie stoją sztywno i tradycyjne 100 lat życzą.
..oj tak niektóre teksty są prześmieszne
![]()
To jest podstawa każdego małżeństwa, aby wszystko było w zgodzie - nawet kłótnie heh