|
Jakie zaproszenia ślubne ?
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Jakie zaproszenia?
Planujemy sami zrobić... A jak nam będzie to kiepsko szło, to wtedy kupimy gotowe
Ja juz mam zaproszenie do akceptacji tylko opłace i czekam na przesyłke i jak to się mówi pójdziemy w teren do rodzinki pozapraszać
ja robię sama. ze zdjęciem. Koleżanka mi zaprojektowała. musze tylko kupić papier ładny ecri i wstązki do obwiązania zaproszeń.
My stawiamy na gotowe
my też stawiamy na gotowe... i raczej takie drukowane... ostatnio oglądaliśmy właśnie takie ze zdjęciem, są całkiem fajne i nie aż takie drogie. Jakbym miała choć trochę zdolności artystyczno plastycznych to chętnie sama bym sobie zrobiła
Gotowe, głównie ze względu na brak czasu na własnoręczne robienie.
Ja też stawiam na gotowe z trzech powodów:
1. Brak czasu 2. Brak talentu 3. Tych gotowych jest tyle, że każdy znajdzie coś dla siebie.
A my najprawdopodbniej będziemy sami robić
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Ja zrobiłam sama
dwa rodzaje: na sam ślub i na ślub z weselem, Na dzień dzisiejszy zrobiłam 95 na wesele i planuję dokończyć te na ślub, będzie ich ok. 50, podsumowując -mam odciski na palcach
Gosieńka no to super, ze Ci sie udało je zrobic i co najważniejsze jestes zadowolona z efektu końcowego
![]() ![]()
To super Gosia, to teraz ja już poszukuję pomysłów...ale i tak nie zaczne robic wcześniej niż w styczniu
tak wytrwałam
a zdjęcia wrzucę, jak tylko będę miała aparat, bo ostatnio go pożyczyłam
Gosieńka zaproszenia są po prostu UROCZE- maszt alent dziewczyno!!!!!
a zdradzisz czy juz uporałas się ze wsyzstkimi i ile plus minus zajęło Ci czasu wykonanie? ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
GosieńkaP Śliczne te zaproszenia
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Matko dziewczyny ale Wy jesteście miłe
Monix, więc uporałam się ze wszystkimi (zrobiłam 95 na wesele i 50 na sam ślub). Z czasem to różnie, ale ogólnie taka zabawa wciąga i się drukuje, wycina itd. w sumie bez przerwy Najwięcej czasu zajmowało wycinanie tych wizytówek, stwierdzam i tak, że część jest nierówno, a ja z moim geodezyjnym okiem niestety jestem wyczulona
Mnie też się podobają
Gosieńka napisz ile mniej więcej kasy wydałaś i może polecasz jakiś sklep gdzie kupowałaś papier i inne rzeczy potrzebne do zrobienia zaproszeń???
Gosieńka śliczne zaproszenia
a co do sklepu to ja słyszałam tylko nie wiem od kogo że na Żelaznej 54 ( niedaleko Mennicy ) jest podobno fajny sklep z papierem ozdobnym moze tez tam kupowac na sztuki i ceny tez są przystępne.
Gosia super gratulacje i serio czapki z głów- jestem pod dużym wrażeniem!!!!!!
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"