|
Jedno konto dwie karty
Jedno konto dwie karty
Dziewczyny może poradzicie w jakim banku jest fajne konto dla dwóch osób. Szukamy jakiejś oferty, chodzi nam głównie o to byśmy mogli niezależnie płacić przez internet (żeby np były dwie karty zdrapkowe albo sms z kodem przychodził na jeden z dwóch numerów telefonu), czy to jest w ogóle gdzieś możliwe
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Wspólne konto bankowe
Ja o czymś takim nie słyszałam,wszyscy znajomi mają oddzielnie , moi rodzice mają razem ,ale po jednej zdrapce dostaja "na współę"
Wspólne konto bankowe
Ja na wspólnych kontach się nie znam, bo my zostawiliśmy swoje oddzielne konto, ale zrobiliśmy sobie upoważnienia do nich, więc po części jakoś są wspólne
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Wspólne konto bankowe
W Banku Zachodnim WBK jak konto jest wspólne to każdy z właścicieli ma swój własny NIK, hasło, sms-kody. Raczej w większości banków powinno tak być.
![]() ![]()
Wspólne konto bankowe
O to super
Dzięki Wicky ![]()
Wspólne konto bankowe
W pko bp też są 2 oddzielne karty i oddzielne zdrapki do 1 konta
My mamy swoje osobiste i 1 wspólne konto
Jedno konto dwie karty
Ja osobiście mam konto w mbanku, tylko tam hasło jednorazowe do przelewu przychodzi eskiem na telefon i to może być kłopot. Chociaż w takich sytuacjach jak mojego Miśka nie ma przy mnie to dzwoni jak dostanie kod a wie że ja robię przelewy i mi podaje
Jedno konto dwie karty
Z tego co wiem to PKO BP ma takie cuda, a jak są wpływy na konto min 2 tys. zł miesięcznie to wszystko jest za darmo - konto, karta, przelewy. Oprócz oczywiście wypłat z obcych bankomatów.
Jedno konto dwie karty
My w końcu znaleźliśmy konto, które nam odpowiada w Multibanku - nie płacimy za konto, wypłaty we wszystkich bankomatach i wszystkie przelewy są za darmo, mamy osobne dostępy do konta, kody sms'owe i każdy ma swoją kartę.
Natomiast kredyt mamy w PKO BP i oczywiście musieliśmy mieć tam konto, dwie karty kredytowe, ale jest to bank od którego gdyby nie kredyt trzymałabym się z daleka. Totalny bałagan w dokumentach - pomylone adresy zameldowania, adresy wysyłki do tego dostaje np kartę ze złym nazwiskiem (panieńskim), ale list jest wysłany na dobre nazwisko (oczywiście pod zły adres ![]()