|
Suwaczki, postępy w przygotowaniach.
EkspertWeselny.pl poleca
-
Pan Polecacz
- II
.png)
-
- Status rodzinny: narzeczony
- Data ślubu: 5 sierpień 2011
- Miejsce ślubu: Warszawa
przez M3456 » 31 sie 2009, 06:21
pewnie  i jest się z czego pośmiac... jak coś zabawnego na weselu się wydarzy z często gęsto tak jest.. np. jakiś wujek jakoś tańczy z natchnieniem  dla mnie zdjęcia też są magiczne i dlatego zawsze je wywołuje a nie tylko trzymam na kompie i płycie ale film to film, oddaje to co nigdy zdjęcie nie pokaże no ale nie każdy musi miec jak chce, my nie wyobrażamy sobie by nie miec zdjęc a tym bardziej kamerzysty
-
M3456
-
przez Lauretta » 31 sie 2009, 08:13
Monia napisał(a):no ale nie każdy musi miec jak chce
Dokładnie Napiszę, jak to było u nas - też nie chcieliśmy kamerzysty i nawet nie braliśmy pod uwagę, żeby zatrudnić kogoś do filmowania ślubu. Ale...pewnego dnia mój Tata postanowił, że zrobi porządek w naszej domowej filmotece i zaczęliśmy oglądać nasze stare rodzinne filmy sprzed kilku-kilkunastu lat, których wcześniej nie widzieliśmy (albo może z raz obejrzeliśmy przez ten cały czas). I powiem Wam, że wtedy dopiero zrozumiałam ich wartość! Pewnych chwil się nie cofnie, wszyscy się zmieniamy i naprawdę dużo radości sprawiało mi oglądanie "małej mnie" i całej Rodzinki. To było jakoś na pół roku przed ślubem. No i wtedy od razu zaczęłam się rozglądać za kamerzystami, choć upierałam się, że nie chcę  I nie żałuję ani złotówki, mnóstwo gości pozamawiało sobie film z wesela, kiedyś pokażę go swoim dzieciom i za kilka lat pewnie sama chętnie wrócę do tego wydarzenia. I zgadzam się, że zdjęcia mają w sobie magię, dlatego też na fotografa nie żałowaliśmy pieniążków...to są pamiątki na całe życie  Aha, dodam tylko, że i ja nie przepadam za oglądaniem filmów weselnych, ale własny...to co innego. My sobie zamówiliśmy taki godzinny (resztę godzin dostaniemy w wersji nie zmontowanej), więc się nie zanudzimy w razie czego Monia a Ty ciesz się ostatnimi chwilami wolności  zobaczysz, jak ten czas zleci.

-

Lauretta
- Members

-
- Status rodzinny: mężatka
przez Lauretta » 31 sie 2009, 10:53
Gizmowa, to u Was rzeczywiście zbędny byłby film, skoro nie zbieracie takich pamiątek  Ja to napisałam, bo sama byłam przeciwna, ale ostatecznie się zdecydowałam (gdyby nie Tata, to pewnie filmu by nie było  ), może niektóre dziewczyny jeszcze zmienią zdanie. Czasem warto się zastanowić, żeby nie żałować. Zresztą każdy wie najlepiej, co mu pasuje, więc trudno tutaj dyskutować  Ale przyznam, że na film aż tak nie czekam, jak na fotyyyy  Normalnie nie mogę się doczekać, kiedy je dostaniemy!!!!
-

Lauretta
- Members

-
-

Gizmowa
- II
.png)
-
- Status rodzinny: Żona swego Męża :)
- Data ślubu: 5 czerwca 2010
- Miejsce ślubu: Dąbrowa Górnicza
przez M3456 » 31 sie 2009, 15:38
kurcze... to czekanie na zdjecia i film będą najbardziej wnerwiające... chciałoby się miec je od tak na już a trzeba będzie czekac z miesiąc a nawet dwa... Lauretta ale ja nie czuję że tracę wolnośc wręcz przeciwnie czuje że ją odzyskuję...  nie stety przez relacje z mamą  no ale jeśli chodzi o "wolnośc panienki" to wcale mi jej nie żal  chcę byc Panią S. ![Bardzo Szczęśliwy :]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) ale zgodzę sie z Tobą że czas szybko zleci... Bo w życiu piękne są tylko chwile... 
-
M3456
-
przez M3456 » 8 wrz 2009, 10:19
oo matko 2 i pół tygodnia... i w końcu my my my! teraz do mnie dociera że przez te 2 lata organizowania w kńcu nadchodzi nasz dzień.. dziewczyny czy do Was też tak stopniowo falami dochodziło że to tuż tuż?  z każdym dniem co raz bardziej nie mogę się doczekac... ten tydzień mimo wszystko wydaje mi sie odległy choc mam tą świadomośc że to 2 i pół tygodnia ale od przyszłego tygodnia to już będzie bliziuteńko... ![Bardzo Szczęśliwy :]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
-
M3456
-
przez zaja76 » 18 maja 2010, 00:36
Witam jest to mój pierwszy post tutaj, oprócz powitalnego. Zaręczyliśmy się wczoraj, ale już od jakiegoś czasu wiemy jak powinien wygladać nasz ślub. Poczekam na niego jeszcze ponad 2 lata. Niedawno postanowiliśmy sprzeciwić się konwenansom, które od dawna nas przerażały, i sprawić aby nasz ślub był wymarzony i według naszych, nie cudzych, oczekiwań. Chodzi o to, że nie chcemy weseliska, nie chcemy wielkiej ceremonii, nie jesteśmy też zbyt religijni, nie lubimy wydawać pieniedzy na rzeczy, które nie sa niezbędne itd Postanowiliśmy znaleść klimatyczną kapliczkę w górach (gdzie sie poznaliśmy i jest to dla nas miejsce sentymentalne) spakować najbliższą rodzinę i świadków i wywieść na odludzie. Jesteśmy bardzo zgodni w kwestii jak chcielibyśmy spędzić ten dzień. Wymarzyłam sobie skromną , prostą biała sukienkę, polne kwiaty, mały kościółek, tylko najblizsze osoby, potem kolacja przy świecach z winem. Planujemy datę na sierpień 2012 Teraz wszystko idzie po mojej-naszej myśli: wczoraj ukochany się oświadczył, ta wizja jest nasza wspólną, moi rodzice (którzy za to zapłacą)ku mojemu zdziwieniu , zgodzili się wstępnie. Ale w sumie aż sie sobie dziwie, bo czekam na ten dzień cierpliwie i uważam, że teraz czeka mnie piekny okres, kiedy planuję sobie ze spokojem ślub i cieszę się naszym związkiem
Jednak kilka spraw wymaga załatwienia i szukam odpowiedzi na tym forum
-
zaja76
- Nowy User

-
przez Renika » 18 maja 2010, 07:30
zaja76 piękną macie WSPÓLNĄ wizje. Super że się tak dogadujecie w tej sprawie. Ja chociaż jestem za weseliskiem z przytupem to się rozmarzyłam. Bedzie tak romantycznie, napewno wszystko wyjdzie jak sobie wymarzyliacie i bedzie przepieknie 
Od KoŁySkI aŻ pO gRóB jEdNa MiŁoŚć JeDeN cUd... KoChAm =** 
-

Renika
- IV
.png)
-
- Data ślubu: 11 września 2010
- Miejsce ślubu: Nawodna
przez BasiaTomek » 14 cze 2010, 17:27
Zaja76 pięknie to sobie obmyśliliście  , bo to przecież będzie wasz dzień i najwazniejsze jest abyście byli w tym dniu spełnieni i dumni z tego co osiągneliście.  Powodzenia we wszelkich przygotowaniach 
-

BasiaTomek
- Przyjaciel

-
- Status rodzinny: Mężatka :)
- Data ślubu: 5 sierpnia 2011
- Miejsce ślubu: Białystok
-
-
Rocznice Ślubu
Autor Annw Dom i rodzina
- 14
- 760
-
Autor mroowi
14 gru 2008, 15:19
-
-
Auta sportowe do ślubu
Autor Annw Samochody do ślubu
- 10
- 1595
-
Autor M3456
8 sty 2009, 20:20
-
-
Niskie czy wysokie buty do ślubu ?
Autor Anetaw Buty ślubne
- 3
- 398
-
Autor Aneta
24 cze 2009, 20:23
-
-
Tuż tuż do ślubu...
Autor Annw Tuż przed ślubem
- 27
- 1106
-
Autor Emilka
24 wrz 2009, 17:46
-
-
Miesiączka w dzień ślubu?
Autor Annw Zdrowie i uroda
- 135
- 3421
-
Autor enluxury0123
30 wrz 2009, 22:41
-
-
Pogoda w dniu ślubu
Autor Anonymousw Pozostałe różności
- 44
- 1337
-
Autor BasiaTomek
14 cze 2010, 18:56
-
-
OGŁOSZENIA - Auta do ślubu
Autor Annw Samochody do ślubu
- 9
- 1130
-
Autor Martyna
25 lip 2010, 14:43
-
-
Jak zapanować nad emocjami w dniu ślubu ?
Autor Annw Tuż przed ślubem
- 24
- 2231
-
Autor AutoDeco
27 sie 2010, 11:37
-
-
Termin ślubu
Autor KonradAgatka123w Kościół / USC - ustalenia
- 2
- 586
-
Autor margolcia
11 wrz 2010, 12:39
-
-
Obowiązki świadka podczas ślubu / wesela
Autor Franekw Świadkowie, rodzice i ich rola podczas ślubu oraz wesela.
- 3
- 952
-
Autor Franek
31 paź 2010, 15:31
Powrót do Odliczanie i postępy