Pomyślałam, że przyda się taki wątek, żeby właśnie w nim pisać o swoich emocjach, oczekiwaniu... Nio to ja pierwsza... cholernie nie mogę się doczekać

|
Już nie mogę się doczekać ślubu...Już nie mogę się doczekać ślubu...
Na pewno każda z nas nie może się doczekać swojego najważniejszego dnia w życiu
Pomyślałam, że przyda się taki wątek, żeby właśnie w nim pisać o swoich emocjach, oczekiwaniu... Nio to ja pierwsza... cholernie nie mogę się doczekać ![]() Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Już nie mogę się doczekać ślubu
Ja też się nie mogę doczekać...a wiem, ze jak już zacznę chodzić za sukienką to pewnie będę chciała jak najszybciej ją założyć ....ehhhh ale ja na razie niby z górki ale jeszcze dłuuugo
Re: Już nie mogę się doczekać ślubu...
Ja z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej zastanawiam się, jak to będzie, co się zmieni.... i czasem mam stresa
Własnie sporo się ziemin nie oszukujmy sie...u mnie np terz jest tak, ze jak wyjde z pracy pozno to juz nie wracam do Otrwocka tylko nocuje w warszawie u mamy a po slubie nie wazna godzina bedę pędzic do męzusia
Też jestem ciekawa co się zmieni w naszym życiu (oprócz nazwiska i wspólnego mieszkania z mężem). Oby nie były aż tak drastyczne te zmiany. A jeżeli już, to na dobre
![]() Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
No pewnie, ze tylko dobre zmiany przyjmujemy nie ma inne opcji
Ja się nie martwię, że zmieni się na gorsze, tylko ogólnie, że te wszystkie zmiany przyjdą naraz
ooo to ja mam tak samo slub obrona mgr tylko przeprowadzka raczej mojego Marka niz moja
Hehe a ja obrona, ostatnie przygotowania, ślub i dalej nie wiadomo co...
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Szczerze powiem, że też nie mogę się już doczekać ale mnie nie czekają aż takie duże zmiany. Tzn będą to duże zmiany ale tylko dwie: nazwisko i mąż (czyli papierek).
Nie tak jak wy: obronę już miałam i w najbliższym czasie nie chcę się doktorować, przeprowadzka mnie nie czeka (jak narazie) bo już razem mieszkamy. Wy to będziecie miały co wspominać, rok pełen wrażeń...
Ja już też nie mogę się doczekać.....
![]()
Ja też nie mogę się doczekać już tak bliziutko dzisiaj załatwiłam sprawy które są mi jeszcze potrzebne. I aby tylko patrzeć jak już będzie po ale coraz więcej jest emocji
mamy nadzieję,że jak już będzie po to nie uciekniesz nam z forum
![]()
Pewnie tak ale pamiętajcie dziewczyny jak nie będe pisać przez 2 tygodnie po ślubie to jestem na miesiącu miodowym z moim P
Kaczkosia my jesteśmy tzn forum jak narkotyk nie uwolnisz się
aaaaaaaaaa Annie super wątek
Ja jako niecierpliwiec straszny już nie mogę doczekać się ślubu jak ja bym chciała żeby to było JUŻ!!
Ja też chcę JUŻ a to dopiero za 598 dni . . .
Jeszcze tyle czekania
|