|
Kamerzysta na wesele
Re: Kamerzysta
kurcze to musi byc niesamowite uczucie
EkspertWeselny.pl poleca
Wstępny wybór okazał się strzałem w dziesiątkę
Wczorajsze spotkanie z kamerzystą było tylko potwierdzeniem, że spełnią nasze oczekiwania za rozsądną cenę. A skoro o cenie mowa, to tym większe zaskoczenie, bo płacimy tyle co pary w tym roku. Nie ma żadnych ukrytych opłat itp., więc z wielką przyjemnością podpisaliśmy umowę Lauretta dziękuję za to, że go poleciłaś ![]() ![]()
Nie ma sprawy Ceny mieli podnieść, przynajmniej tak nam mówili, ale skoro macie po 'starej' cenie, to tym lepiej! Gratki!!
Wielkie dzięki
Co do cen to faktycznie planują podnieść, ale jeszcze nie wiedzą kiedy. Tak na prawdę do momentu podpisania umowy nie byłam pewna czy nas obowiązuje ta cena, czy może okaże się że na rok 2010 jest już inny cennik ![]() ![]()
A może tylko tak gadają o tych podwyżkach, żeby się nie targować
Tak czy inaczej, gratuluje raz jeszcze. Oby nas nie zawiedli też po ślubie i filmiki były piękne!
U nas nie będzie kamerzysty , tylko fotograf , bo nie będzie typowego wesela.Jest tylko uroczysta kolacja w wąskim gronie gości...
Lauretta jak wypadli kamerzyści
![]() ![]()
Filmu jeszcze nie mamy w całości (mieli spore opóźnienie), co jakiś czas podsyłają nam gotowe fragmenty do sprawdzenia i zaakceptowania. Dziś dostaliśmy 2 płytki, ale niedawno wróciłam, więc jeszcze nie oglądaliśmy... Jak dostaniemy całość to napiszę co i jak
edit: właśnie przejrzałam na szybko filmik i jest całkiem fajny
o kurcze,ale to strasznie długo; 3 miesiące po Slubie,a Wy jeszcze nie macie filmu...
![]()
To faktycznie trochę się naczekaliście ale najważniejsze że coś się dzieje i że film jest (będzie)
![]() ![]()
Kamerzysta na wesele
Nam się udało znaleźć fajnego kamerzystę - p. Piotra Kałamarza z Forik art Studio.
Pan Piotr zrobił nam filmik przedślubny, który później zostanie połączony z filmem z wesela. Wyszedł naprawdę rewelacyjnie. Już nie mogę doczekać się reszty. Szczerze polecam Forik Art Studio z Wrocławia. Maja naprawdę rozsądne ceny.
Kamerzysta na wesele
My wybraliśmy firme Kiechu. Robią super filmy według mnie. Z tego co widzieliśmy to przede wszsystkim się nie dłużyły i były profesjonalnie zrealizowane. Płacimy troszke dużo, bo zdecydowaliśmy się po długim namyśle na droższą wersje, ale wydaje mi się, że jest za co płacić
Kamerzysta na wesele
MY wybraliśmy firmę imperia film. Realizacja na 2 kamery, ekipa z sporym doświadczeniem telewizyjnym i reklamowym. używają Steadicam dzięki czemu ujęcia są płynę i robią ogromne wrażenie. Już się nie mogę
doczekać na film