|
Kiedy kupować obrączki ?
Kiedy kupować obrączki?
My o ile dobrze pamietam to ok 2 m-c wcześniej , z tym, że czeka się chyba coś ok miesiąc. My czekalismy krócej bo zamawialiśmy u mojego brata więc nie musieliśmy się spieszyć
EkspertWeselny.pl poleca
Kiedy kupować obrączki?
My to w ogóle jesteśmy jacyś inni
Także jak macie coś upatrzone, odpowiada Wam cena, to kupujcie i będziecie mieli kolejną sprawę załatwioną ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Kiedy kupować obrączki?
Hehe widzę że reguły nie ma
Moi znajomi którzy ślub biorą w czerwcu nie mają jeszcze obrączek, bo jak mówią ciągle im się coś innego podoba ![]() ![]()
Kiedy kupować obrączki?
Oj nie ma Wicky reguły, nie ma
My też kupywaliśmy dosyć wszcześnie obrączki, bo też Nas słuchy dochodziły że złoto w góre pójdzie. A w obrączkach oczywiście taki wybór że głowa boli....Cięzko było wybrać (ale ja to z regóły człowiek nie zdecydowany jestem), ale po kilku wizytach (w tym samym salonie jubilerskim) w końcu udało Nam się dojść do porozumienia Będzie dobrze, powodzenia życzę
Kiedy kupować obrączki?
I my kupiliśmy sporo wcześniej, zamówiliśmy w grudniu 2008, a w styczniu odebraliśmy (czyli na 8 miesięcy przed ślubem). Mieliśmy kupony zniżkowe, więc chcieliśmy je wykorzystać
Kiedy kupować obrączki?
My też kupiliśmy wcześniej,były robione na zamówienie,ale opłacało się czekać....
Kiedy kupować obrączki?
Wicky a czy Wy już kupiliście obrączki
Kiedy kupować obrączki?
Kiedy kupować obrączki?
My dążyliśmy do tego, żeby jak najwięcej spraw załatwić jak najwcześniej przed ślubem,żeby uniknąć zwalenia się na głowę zbyt wielu spraw w jednym momencie. Dlatego obrączki mieliśmy już w lutym, chociaż ślub był na końcu czerwca
Kiedy kupować obrączki?
Też właśnie słyszałam o tym puchnięciu i myślę, że to ważne i trzeba wziąć to pod uwagę przy wyborze. Żeby potem niespodzianek nie było
Kiedy kupować obrączki?
Ja mam zamiar zamówić obrączki w okolicach września/października czyli ok 7-8 miesięcy przed ślubem. Ja też lubię mieć wszystko wcześniej załatwione
![]()
Kiedy kupować obrączki?
Oj ja też lubię mieć wszystko załatwione przed czasem, ale z obrączkami akurat wyszło inaczej. Pojedziemy zamówić prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Moja koleżanka zadeklarowała się swoimi "znajomościami" i obrączki w Aparcie będziemy mieli z rabatem 30%
![]() ![]()
Kiedy kupować obrączki?
ja bym chciala pojechac i zamowic obraczki we wrzesniu lub w pazdziernku, czy to nie bylo by za wczesnie?
slub chcemy w czerwcu.