Dziewuszki- czy możecie polecić jakiś bank- chodzi mi o założenie wspólnego z mężem konta:D
zależy nam na bezpłatnych wyplatach z bankomatów i dobrze prosperującym serwisie internetowym:)
jakie macie doświadczenia?
|
Konto
Konto
Dziewuszki- czy możecie polecić jakiś bank- chodzi mi o założenie wspólnego z mężem konta:D
zależy nam na bezpłatnych wyplatach z bankomatów i dobrze prosperującym serwisie internetowym:) jakie macie doświadczenia? ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
EkspertWeselny.pl poleca
Re: konto
Ja osobiście mogę polecić mBank lub Multibank. Wypłaty we wszystkich bankomatach Euronet oraz przy każdym oddziale banku. Poza tym mają tzw. wpłatomaty, więc nie trzeba stać w kolejce aby wpłacić pieniądze na konto. Prosto łatwo i przyjemnie
Mam też konto w Millennium i nie narzekam, ale wypłaty z bankomatów już płatne od 1 zł (w bankomatach BZ WBK i Cash4You, bo w innych 5zł), a za przelewy 0,50 gr. ![]() ![]()
Ja mam w BZ WBK, mój M. też tam ma. Mają takie konto, że do 30 lat się nie płaci za prowadzenie, wypłaty darmowe, przelew internetowy 50 groszy.
My jesteśmy bardzo zadowoleni ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
ja mam konto internetowe Inteligo i też jestem bardzo zadowolona... ciężko coś podpowiedzieć, jest dużo różnych opcji. Musicie się zorientować, na czym Wam najbardziej zależy i indywidualnie sobie coś na pewno dobierzecie
dziękuje za rady:)
pomyslę nad Multibankiem:) obecnie ja mam w PKO z opcja inteligo ale wypłaty z "opcych" bankomatów 5 zł:/ ale pomysle bardzo dziękuję:*:*:*:* ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"