boję się że coś zrobię nie tak że o czymś zapomnę
Dziewczyny wy sie nie boicie, że nie zdążycie
|
Kosztorys wesela
Kosztorys wesela
Jakie to wszystko jest stresujące hehe
boję się że coś zrobię nie tak że o czymś zapomnę Dziewczyny wy sie nie boicie, że nie zdążycie
EkspertWeselny.pl poleca
Postępy w przygotowaniach
Kasix zrób sobie na kompie listę, wpisuj wszystko co już macie i co jeszcze przed wami
Moim zdaniem, to dobry sposób aby niczego nie przeoczyć i zawsze jakaś forma pomocy w przygotowaniach. ![]()
Ja mam segregator w którym mam listę rzeczy do załatwienia i powoli wykreślam to co zrobione. Mam tam też wszystkie umowy, zaświadczenia itp
A Twój pomysł Basiu jest rewelacyjny, jak znajde chwilę czasu to też takie coś zrobię ![]()
O zapomniałam
![]()
Kasiu skorzystaj z pomysłów dziewczyn, bo są świetne. Zarówno tabela na kompie, jak i teczka jest super i organizuje wszystko. No i czytaj sobie na forum, co dziewczyny robią po kolei, a na pewno niczego nie przegapisz
Kasiu zobaczysz, ze przygotowania sprawią Ci radość
kosztorys
my dopiero zaczynamy się ogarniać, chyba musimy sobie zrobić podobną listę co jedna z forumek wyżej
My strorzyliśmy sobie w kompie kosztorys w formie tabeli, wpisalismy tam wszystko dosłownie wszystko co jest niezbędne do organizacji wesela, odnotowujemy tam sprawy załatwione, wszelkie zaliczki i inne opłaty i jak jeszcze nam coś przygodzi do głowy dopisujemy
![]()
Kosztorys wesela
Zgadzam się, takie planowanie, rozpisywanie bardzo ułatwia i usprawnia organizację wesela
Kosztorys wesela
Basia my też od początku prowadziliśmy taki kosztorys, ale nie zawsze wszystko uaktualniałam. Z czasem już nawet wolałam tam nie zaglądać i nie podliczać
![]() ![]()
Kosztorys wesela
Wicky a ja wprost przeciwnie bardzo przykładam się do Naszego kosztorysu i bardzo sumiennie się nim zajmuję, każdą załatwioną sprawę uzupełniam, jest mi łatwiej jak wszystko ma "ręce i nogi"
![]()
Powrót do Odliczanie i postępy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |