|
Kto zagra na weselu - dj czy zespół
Kto zagra u Was na weselu?
Bardzo fajnie, ze zespół macie już sprawdzony - to najważniejsze
EkspertWeselny.pl poleca
Dla każdego będzie coś dobrego, trochę zespól pogra trochę z taśmy. Ale założę się, że niezależnie od deklarowanych upodobań muzycznych, jak zabawa się rozkręci to każdy będzie tańczył z każdym i przy wszystkim...
oczywiście, że tak! sama wiem po sobie, że czy to wesele czy zwykła impreza, po pary drinkach i z odpowiednimi ludźmi zrzucam buty i lece na parkiet.
i o ile nie jestem fanką typowo weselnej muzyki (a mój tato szanowny jak najbardziej) to jednak wydaje mi się, że na weselach sprawdza się znakomicie
Jagusia a dziękuję, dziękuję
![]()
Martyna & Adam
Dzisiaj przychodzi do nas "nasz" zespół zaprezentować się... Mam nadzieję ze się nie rozczaruje, bo trochę zyczą sobie za swoją pracę, i nie mam juz siły szukać kogoś innego na ich miejsce bo wszyscy albo juz zajęci w tym terminie albo z końca swiata ( juz nie wspomnie o tych którzy odpadają na początku przez brak talentu wokalnego)
Poczekam zobaczę...
Martyna & Adam
Powodzenia życzę w "przesłuchiwaniu" zespołu
Martyna & Adam
MajaHirsz i jak tam zespół się wczoraj zaprezentował
Martyna & Adam
30 minut przed zrezygnowali !
Znalazłam kilka(naście) negatywnych opinii na temat tego zespołu, rozmawiałam z parami które zostały wykiwane, zauwazyłam ze sespol w ciągu 6 czy 5 lat 3 razy zmienił nazwę... nie wiedziałam co mam myśleć podobno firma nie działa pod podanym adresem... a co jest najgorsze w tym wszystkim o swojej nieobecnośći na weselu informują okolo 2 godziny przed tym jak mieliby się pojawić na imprezie Zadzwoniliśmy do nich opowiedzielismy o swoich obawach, oni stwierdzili ze i tak przyjadą zeby się zaprezentować... Za 10 minut dzwoni do nas ten Pan i mowi ze oni są profesjonalistami i nie będą się przejmować naszymi opiniami i rezygnują bo takich jak my jest całe mnóstwo Ostatecznie wybraliśmy zespół progres, 4 fajnych ludzi. Biorą 1000 mniej niż ci poprzedni. Jutro jedziemy wpłacić zaliczkę i podpisać umowę. I mam juz spokoj z kapelą I mam nadzieję ze tym razem coś nie wyskoczy...
Martyna & Adam
Ojej to moze całe szczęscie, ze tamci się wycofali bo jaby Wam taki nr wywineli w ostatniej chwili....A swoją drogą co za ludzie - bez sumienia
Przynajmniej masz teraz spokojną głowę jak to sama napisałaś i nie musisz sie martwić do samego końca przyjadą czy nie... Czyli kapela wpisana na listę spraw załatwionych
Martyna & Adam
Dobrze, że tak wyszło bo potem byście mieli same problemy
Gratuluje kolejnej sprawy załatwionej ![]()
Martyna & Adam
Rety, co za nieodpowiedzialni ludzie
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Martyna & Adam
W rozmowie przez telefon obiecywał lasery, telebimy szmery bajery... a tu taki zonk
W sumie dobrze ze teraz tak dobrze poki jeszcze mamy czas, a nie miesiąc przed czy w dzien ślubu....
Martyna & Adam
Jakaś masakra...Ostatnio też czytałam o tego typu zespole w internecie, dużo par się wypowiadało a frontman zamiast zachować klasę, nawrzucał wszystkim po kolei w internecie. Najlepsze jest to, ze oni sami nie wiedzą ilu klientów przez to mogą stracic. Tak czy siak, gratuluję załatwionej sprawy
U nas zespół, po problemach z poprzednim zespołem myślałam nad Dj ale moj Adam oczywiście nawet słyszeć o nim nie chce(tradycjonalista)
![]()
Oj to ten zespół chyba nowych klientów szybko nie znajdzie. Jak takie cyrki odstawia. Nawet zmiana nazwy już mu nie pomoże...
Ale Martynko dobrze, że już macie nowy zespół. Teraz już na pewno będzie dobrze i się nie martw
Hej. Na nasze wesele zaprosiliśmy zespól Rockers Band z miejscowości Turek. Fajne chłopaki, za**** prowadzą imprezę i muzyka zróżnicowana - byliśmy na imprezie u mojej kuzynki i było super. Też się trochę z narzeczoną naszukaliśmy zanim na nich przez przypadek trafiliśmy. Teraz czas na poszukiwania sali... ehh....
bartoszstarybrat gratuluję "zaklepania" zespołu i życzę powodzenia w dalszej organizacji wesela
![]()
Zespół weselny
Witam Was!
Słuchajcie, co myślicie na temat zespołów Grand Band, BromaBand i vip24. Waham się między tymi zespołami i zupełnie nie wiem na który się zdecydować. Proszę pomóżcie!
u nas zdecydowanie i bezapelacyjnie:) orkiestra:D Dudzik Band:) już się nie mogę doczekać...
Kasiu widzę, ze jesteś zdeterminowana na ten zespół
Mój Marek był kiedyś na prymicjach gdzie grał ten zespół tylko ze wczesniej śpiewał tam chłopak a teraz śpiewa dziewczyna i byliśmy na próbie, widzieliśmy na innych weselach na płycie i wybraliśmy właśnie jego:) i mam nadzieje ze wybór jest dobry
Jeśli mieliście styczność z wybranym zespołem tyle razy i Was przekonał do siebie, to wybór musi być dobry
u nas będzie dj-wodzirej w jednej osobie Dj raff
A my mamy problem z głowy, bo na naszym weselu zagrają znajomi w ramach prezentu ślubnego
Pomysł super, ale... Moja kuzynka też tak zrobiła i bardzo żałowała. To była totalna klapa - znajomi podeszli bardzo lekko do sprawy
Mam nadzieje, że Twoi znajomi podejdą do sprawy na poważnie i faktycznie bardzo zaoszczędzisz na super zabawie ![]()
Uuuu to nie za dobrze.... Gabriela lepiej pogadaj ze swoimi znajomymi, aby potem nie było przykrych nieporozumień i słabej zabawy weselnej...
Dj zdecydowanie
U nas na weselu zagra zespół;)
Zdecydowanie lepszy jest zespół,dopiero wtedy czuje się ten niesamowity klimat wesela. Przy wyborze dj,to już nie jest to samo...