|
Limuzyna do ślubu
Limuzyna do ślubu
Nawet i ładne są limuzyny, ale na ślub takie oklepane. Niektórzy lubią
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Limuzyna do ślubu
Teraz chyba mało kto już jeździ limuzyną do ślubu. Już wyszedł taki zwyczaj z mody u nas;) No ale pewnie w takim państwie jak chocby USA to limuzyna jest podstawą przy ślubie, albo przynajmniej tak mi się wydaje
Limuzyna do ślubu
Limuzyny nie są i w moim guście, niczym mnie nie powalają, a jestem prawdziwym fanem motoryzacji
Limuzyna do ślubu
mój ukochany chce, żeby jego na slub zawiózł świadek czarną stiuningowaną beemą a ja miałabym przyjechać z moją druhną jakimś białym autkiem. ale nie limą na pewno, wydają mi się troszkę pretensjonalne...
Limuzyna do ślubu
Wg mnie śmiesznie wygląda jak ludzie wychodzą z takiej limuzyny i wychodzą i wychodzą i nie mogą skończyć wychodzić - zupełnie jak z autobusu
Ale to oczywiście kwestia gustu. Jedni marzą o tym aby jechać limuzyną, inni aby jechać jakimś starym autkiem a jeszcze inni wolą jechać dorożką ![]()
Limuzyna do ślubu
Tak właśnie zgrywają się z limuzyn, że filmują ile osób max. może wyjść z limuzyny. Ludzie wychodzą z niej, wychodzą i wyjść nie mogą. A tam z drugiej strony poza kamerą cały czas wchodzą nowi do środka i temu wychodzenie to nie ma końca
Limuzyna do ślubu
Wszystko zależy od tego jaka jest ta limuzyna i od naszego gustu,dla niektórych śmieszne będzie wysiadanie ze starej wołgi lub syrenki,a dla innych z luksusowej limuzyny.
www.AutoDeco.pl - nalepki samochodowe, okolicznościowe.
Limuzyna do ślubu
ja miałam do ślubu limuzynę ale żadna rewelacja szczeże
Limuzyna do ślubu
A my pojedziemy do ślubu rowerem! Takim podwójnym białym bicyklem przystrojonym w kwiaty
Zdjęcia pokażemy za pół roku!
Limuzyna do ślubu
Koniecznie pokaż, super pomysł!!!
Limuzyna do ślubu
Oryginalny pomysł
![]()
Limuzyna do ślubu
Ale super pomysł
Limuzyna do ślubu
Rzeczywiście, super pomysł, ale skąd wziąć taki rower? Namierzyłaś już coś?
Ja osobiście pojechałam do ślubu samochodem retro, bo limuzyna w ogóle do mnie nie pasuje. (Załącznik musiałam bardzo zmniejszyć, możecie zobaczyć go w pełnej okazałości na stronie http://klasyczne. auto.pl
Limuzyna do ślubu
mozna sie szarpnac raz w zyciu na limuzyne
Limuzyna do ślubu
szczerze mówiąc też jakoś limuzyny mi nie odpowiadają, chociaż miałam już okazję siedzieć w takim autku na panieńskim u mojej koleżanki
Mercedes-Benz Gazelle Kit-Car ale nie dokadnie ten, tzlko kremowo-bordowy, które również jest w ofercie Citroen 11 ![]() pomocyyy.... doradźcie?!
Limuzyna do ślubu
Oj tak! Mercedes zdecydowanie
![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...