|
Makijaż ślubnyRe: Makijaż ślubny
Moja: http://www.evamrozowska.com/
Jakoś na początku sierpnia będę miała próbny.
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Makijaż ślubny
Anija coś czuję że będzie rewelacyjnie
![]() ![]()
Po 120 zł za ślubny i próbny + 30 zł za dojazd do mnie (ok 50 km od Wa-wy). Za inne osoby 90 zł. Nie jest to może mało ale w porównaniu do innych, do których pisałam wychodzi nawet korzystnie.
Taką cenę jeszcze jestem w stanie zaakceptować, tym bardziej że po zdjęciach widać, że wart jest tej ceny
![]() ![]()
Anija, na fotach makijaże prezentują się bardzo fajnie
A ja dziś byłam na próbnym i o dziwo zdążyłam przed pracą chwycić aparat i oto efekt
Tylko nie patrzcie na moją minę i oczy bo to było bardzo wcześnie ![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Moje naturalne... kosmetyczka nawet nie mogła się napatrzeć
![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Dzięki
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
no.. rzęsy bomba!
a to już ostateczny makijaż i w takim będziesz w dniu ślubu?
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
a ja po pierwszym rzucie na zdjęcie myślałam, że to sztuczne rzęsy, serio ... zazdroszczę
Też tak myślałam
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Wow w pierwszej chwili pomyślałam, że to doklejane...
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Po raz kolejny - dziękuję
Ja jednak zrezygnowałam z tej makijażystki o której wcześniej pisałam. Makijaż u Niej może nie był brzydki ale na pewno nie utrzymałby się całej nocy... Miałam wrażenie że był zrobiony "na chwilę", tak jak robi się modelkom - tylko do zdjęcia. Zaraz po wyjściu od tej Pani makijaż zaczął ze mnie "spływać". Poza tym nie był jakoś przemyślany, tylko Pani brała to co akurat wpadło Jej w rękę. W załączeniu zdjęcie:
![]() Tydzień później miałam wesele i poszłam do kogoś innego na jeszcze jedną próbę. I z tej jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() Będę wdzięczna za jakieś opinie
Moja makijażystka tez mi powiedziała, że koniecznym jest także umalowanie dekoltu i pleców, dotąd jak siega mi suknia.
Szczerze, dla mnie za jasny i bardzo mało go widać, z daleka wyglądasz jakbys w ogóle nie była umalowana, to moje zdanie, najważniejsze, że Tobie sie podoba, ale na zdjeciach nie będzie go w ogóle widać. Chyba, że bardzo bliska jak to oko. ![]() ![]()
Anija według mnie zdecydowanie ładniej wyglądasz w makijażu nr 2. I nie wydaje mi sie ani za mocny, ani za jasny
Myślę, że nie bardzo pasował by Tobie mocniejszy makijaż -choć mogę sie mylić