|
Makijaż ślubnyRe: Makijaż ślubny
nie które makijaże jak i same dziewczyny są śliczne... ja uważam że trzeba delikatnie umalowac się i jak najbardziej naturalnie.. ja zawsze malując się skupiam się na oczach, ale boje się że przy błogosławieństwie zaczne płakac ze wzruszenia i makijaż po godzinie już padnie... a Wy co myślicie? aha i też jestem za makijażem próbnym...
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Makijaż ślubny
Ja myślę o delikatnym makijażu, ba na codzień przeważnie maluję rzęsy i usta jakimś błyszczykiem.
A co myślicie o sztucznych rzęsach? Ja mam takie króciutkie więc się zastanawiam. Ostatnio edytowano 11 gru 2008, 20:07 przez mroowi, łącznie edytowano 1 raz
Ja właśnie myślałam o tym i chyba bym chciała,ale nie wiem czy nie będę głupio wyglądać i będę się bała czy mi się nie odlkei
![]()
Jak się odklei jedna to odklejasz drugą a tusz masz w torebce... A tak na serio to trzeba też zrobić próbne przyklejanie na jakąś imprezę np na sylwestra
Może zanim zdecydujecie się na sztuczne rzęsy w dzień ślubu warto zastosować je wcześniej, żeby zobaczyć jak się będzie czuć
To jest bardzo dobry pomysł żeby wczesniej je wypróbowac bo moze sie póxniej okażaćże nie wytrzymacie a jak juz ktoś ma wrażliwe oczy to tym bardziej
chciaż ja nie jestem za takim roziązaniem sztucznych rzęs
Ja na szczęście nie muszę przyklejać sobie rzęs, bo nieskromnie powiem, że swoje mam bardzo ładne
Kilkakrotnie spotkałam się z tym, że ludzie mi nie wierzą, że mam takie swoje a niektórzy nawet chcą dotknąć i przypatrują mi się tak jakby widziały coś niezwykłego ![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Tylko pozazdrościć. Mnie bozia nie zaopatrzyła w piękne rzęsy i piękne usta (mam wąskie). Za to włosy jej sie udały.
A ja za to mam włosy gęste, ale zupełnie niepodatne ani na skręcenia ani na prostowanie
A wracając do rzęs, to jak je maluję, to są tak długie, że nad i pod okiem mam kropki od końcówek rzęs ![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Co może wyczarować dobra wizażystka
Prawda, prawda. Dlatego warto zafundować sobie profesjonalny makijaż choć ten jeden raz w życiu
no zdjęcia przekonują - mówią same za siebie...
![]()
Popieram i raz w zyciu warto zaszaleć
ja na makijaż umawiam się z taką zaje... panią profesjonalistką, ktora przychodzi do domu młodej z całym sprzętem i przemienia zwykłą Basię w piękną Basię
![]()
30 - 50 zł strasznie tanio... ja będę szła do makijazystki ale mieszkam onok niej więc nie ma problemu.... tylko u mnie to jest w granicach 100-150 zł
No właśnie, u mnie też taka przyjemność od 100zł wzwyż. Warszawskie ceny są powalające.
KUrcze,ta dziewczyna na pierwszych zdjęciach to wogóle nie podobna. Super to zrobione
![]()
Niekoniecznie, dobra wizażystka odpowiednimi kosmetykami i kolorami nawet kształt twarzy może optycznie zmienić
ja to boje się ile mogę zapłacic bo z tego co mówice to strasznie tanio macie... a ja rozmawiałam jak na razie z dwiema (przez targi ślubne) i one powiedziały że przyjeźdzają do domu itd. ale młodej makijaż kosztuje 250 zł! świadkowej 150 a mamusiek po 100 Więc ja też chce miec tańszą makijażystkę ale z takimi efektami pięknymi.. Pochwalcie się jak macie jakieś makijażystki zaufane...
A ja w lutym idę do wizażystki, która prawdopodobnie będzie mnie malowała na ślub i za makijaż okazjonalny bierze 50 zł a podobno jest bardzo dobra no ale wiadomo, że im większe miasto tym bardziej się cenią.
Byłam i mile się zaskoczyłam bo przyklejanie było gratis i sztuczne rzęsy również plus makijaż ![]() Rzęsy ogólnie kosztują około 40 zł chyba że chcesz z naturalnego włosa... Wygląda świetnie, warto nawet dla najlepszej maskary. Świetnie pogrubiają i wydłużają naturalne. Ja wybrałam takie średnio gęste ponieważ w tych najgęstszych wyglądałam źle. Na razie mam je na oku dwie godziny i jest ok, najgorsze było pierwsze 5 minut zanim oko się przyzwyczaiło. Aby nie było widać za bardzo miejsca przyklejenia dobry jest eyeliner.
e.. no to super! i cena bardzo dorbra
![]()
No raczej się samemu zdejmuje, tak myślę mroowi, a Ty miałaś kępki przyklejane?
Mroowi super patent z tymi rzęskami:)
a powiedz prosze czy to się rozumiem trzeba umuwić tak/ i kosztuje 40 zł? całośc? lurcze chyba cosik takiego sobie zrobie na slub:) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"