Ja nie mam gęstych, ale nie lubie wszystkiego co przyklejane bo mam schizy ze odleci, więc zostane przy swoich
|
Makijaż ślubnyRe: Makijaż ślubny
Super to wygląda, i rzeczywiście bardzo naturalnie
Ja nie mam gęstych, ale nie lubie wszystkiego co przyklejane bo mam schizy ze odleci, więc zostane przy swoich ![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Makijaż ślubny
mroowi, super efekt
Spoko, jak wizażystka ci je przyklei to będzie oki! Naprawdę, ja późnym wieczorem nie umiałam ich odkleić, musiałam użyć mleczka i dopiero wtedy sie odkleiły. Poza tym je się nakleja na makijaż więc jak ci się odkleją po paru godzinach to już będziesz po ślubie a na weselu nikt już potem nie zauważy ![]()
Ja raz miałam kępki w Sylwestra (sama przyklejałam) i naprawdę niemożliwe żeby odleciało... Spokojnie całą noc wytrzymały
a łatwo sie przykleja te kępki? Bo mam obawy a chciałabym zobaczyć jak z kępkami...
Dużo cierpliwości trzeba
Wygląda podobno naturalniej niż przy całym pasku (bo te kępki przykleja się co jakiś czas). Ale porównania nie mam, bo tak jak pisałam, tylko kępki wypróbowałam. No ale polecam
Ja wybrałam sobie takie nie całkiem gęste i wydaje mi sie dają podobny efekt do kępek bo są tylko co jakiś czas dłuższe. Na dole pogrubiają i trochę wydłużają. Ale może się mylę.
![]()
Ja ma bardzo długie rzęsy -są tak długie,ze niewygodnie mi jest nosić okulary przeciwsłoneczne ,bo mi zahaczają i właśnie najgorsze jest to,ze są...proste , a słyszałam o trwałej na rzesy- są wtedy ładnie i trwale wywinięte...wszelkiego rodzaju zalotki ,szczoteczki , tusze i techniki malowania zdały się na nic w moim przypadku,wiec kusi mnie ten zabieg,słyszałyscie o tym?
nie.. ale może mylisz to z henną? po hennie są miększe i czarne nie trzeba malowac tuszem... ale nie wiem czy to to o czym Ty pisałaś...
ja mam też pytanie ile płacicie dziewczyny za makijaże? ja dziś dzwoniłam do babeczki i ona bierze za próbny i za zwykły makijaż tyle samo 200 zł a za mamuśki i świadkową 150 zł, ale spróbuję zrobic sobie u niej makijaż bo widząc efekty są rewelacyjne...
No moja bierze ok 50 zł za próbny i końcowy. 200 zł to trochę dużo, ale ja jestem z małej miejscowości.
z tego co wiem bo szczerze mówiąc nawet się nie zapytałąm ale makujaz kosztuje ok 100-150 w tym wliczony jest tez próbny
czyli razem 400zł? Kesja, jak masz proste i długie rzęsy to taka trwała byłaby ok, tylko czy ten zabieg nie osłabia trochę naturalnych rzęs?
no to moja jest droga
podaj link do mojej makijażystki: http://www.betiart.pl/
W zakładce metamorfozy są świetne foty, widać efekty pracy tej pani, naprawdę ładnie.
no... i przez to że widac tak wielkie zmiany - efekty jej pracy
wpierw zrobię próbny i wydam te 200 zł ale jak u mnie też będzie aż taka zmiana (a mam co tuszowac) to jak będe z niej zadowolona to nie będe żałowac tych pieniędzy.. bo ślub jest raz w życiu i muszę wyglądac najpiękniej jak tylko się da a ja mam tak że jeśli mam zaufanie to kontakty mi służą na lata... więc jak będe zadowolona to zawsze będe u niej robic sobie makijaż na jakieś okazje i uroczystości...
Myślę, że większość wizażystek robi takie efekty. Monia, życzę Ci aby makijaż był przepiękny i wart swojej ceny. Pochwal się nam koniecznie, jak po próbnym
jeśli się uda to ten próbny będzie jednocześnie makijażem na ślub koleżanki na 6 czerwca
moje drogie:0 miałam wczoraj cos w stylu makijażu próbnego u wizażystki ktora będzie mnie malować w dniu ślubu- jest świetna:):):)
niewiem czy pisłam gdzieś wczesniej mam to szczeście że nie jest mi obca- jest siostra mojego Darka a więc moja przyszłą szwagiereczką:) wstawiam poglądowe fotki:) http://wyslijto.pl/files/download/tlppf42coc http://wyslijto.pl/files/pre_download/9pphqmuoi3 ślubny bedzie nieco delikatniejszy ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
No kreski delikatniejsze bym zrobila atak to kolory ladne.. tez mysle cos z lekkim brazem, zlotym, bezem..
![]()
Monix bardzo ładny makijaż nie wydaje mie się, zeby kreski były aż tak mocne, zdjęcie jest zrobione z bliska i widac same oczka, więc moze w całości nie sa aż tak mocne
ale ogólnie moje kolory
bardzo dziekuję za pochlebne uwagi:) słowa zasługi należą się wizażystce:0 btw to małą próbka ale jak ktos chciałby kontakt do wizażystki z Wawie - moge podac kontakt:)
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
kiepsko widac na zdjęciu bo jest bardzo blisko i trochę nie wyraźny ale makijaż ogólnie ładny i te kolory ja też lubię
Monix moim zdaniem makijaż ten nie jest za mocny. Ładnie podkreśla oko,a te kolory będą Ci się fajnie z suknią komponowały. Pomyśl jeszcze czy na pewno chcesz delikatniejszy
Bardzo ładny makijaż, takie neutralne kolory
no pewnie, że warto spróbować
Patrzylam an wiele makijazy i najbardziej podobaja mi sie takie ktorych prawie nie widac
![]()
Aneta mam podobne zdanie
Mi także najbardziej podobają się takie naturalne i tak będę chciała, żeby mnie moja kosmetyczka wymalowała. Od razu zaznaczę jej, że nie chcę żadnej maski ani nie chcę wyglądać jak papuga ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
A ja Wam powiem, że nie będę nic sugerować swojej wizażystce, najpierw poproszę żeby fachowym okiem sama oceniła, w czym mi będzie najlepiej
Ja też mam taki zamiar i z fryzurką też zobaczymy co wymyśli