Znalazłam takie
Najbardziej mi się podoba margaret, taki delikatny jest
|
Makijaż ślubnyMakijaż ślubny
Jaki Wam sie makijaż podoba, jaki chciałybyście mieć??
Znalazłam takie Najbardziej mi się podoba margaret, taki delikatny jest
![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Makijaż ślubny
będe robiła sama, ale jeszcze nie wiem jaki...
może czerwone usteczka i lekkie oko??
Ja usta chciałabym mieć w naturalnym kolorze, a poszaleć trochę
z makijażem oczu A macie już wizażystki upatrzone?
ja czerwone usteczka podczas ceremonii ślubnej raz widziałam i to mi wystarczyło. Wiem, że nigdy bym się na to sama nie zdecydowała.
Ja usteczka raczej różowiutkie delikatne. Ogólnie lubię delikatny makijaż. Nie mam jeszcze upatrzonej wizażystki, ale moja koleżanka robi makijaże i tipsy, więc chyba do niej się uśmiechnę.
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Poszperałam trochę w necie i znalazłam kilka wizażystek.
Ceny różne, zazwyczaj od 100zł w górę (bez próbnego). A będziecie miały próbny makijaż? Ja myślę, że warto wcześniej zobaczyć efekt, żeby nie było niemiłej niespodzianki w Tym Dniu.
Moja wizażystak bierze za makijaż śluby razem z próbnym 100 -120 więc myślę, ze nie jest to cena duża. Tez uważam, ze warto taki makijaż próbny sobie zrobić żeby w dniu ślubu nie było niespodzanek
Jasne, że tak. Tak samo jak próbną fryzurkę. Próbny makijaż musi być
![]()
Ja próbną fryzure i próby makijaż będę robiła u siebie w salonie fryzjerkim, najpierw mi zrobią fryzurke a potem odrazu makijaż, tylko musze przyjść na próbną z welonem.
![]() ![]()
Próbna fryzura i makijaż tego samego dnia to idealne rozwiązanie
Kasiunia, a ile przed ślubem planujesz się tam wybrać?
Może ze 2 miesiące przed, żeby w razie czego zdążyc jeszcze znależc jakis inny salon, który zrobi mi ładniej, jesli tamto nie bedzie mi sie podobało ?!
Musze sie w ogóle zorientować, na ile wczesniej u mnie, trzeba sie zapisać na fryzure i makijaz w dniu slubu, bo nie wiem Pójde jak bedzie pół roku do slubu i sie dopytam o to.Tak naprawde wszystko zalezy od tego, kiedy kupie welon ![]() ![]()
moim zdaniem te są całkiem fajne:
Ten środkowy bardzo ładny
![]() ![]()
Myślę,że koniec lipca/początek sierpnia Madzia, no właśnie ja bardziej stawiam na podkreślenie oczu
1 i 3 fajniutki
![]()
A tutaj coś delikatniejszego:
Mi się bardziej podobają makijaże, które we wcześniejszym poście
zamieściłam. Te następne wkleiłam dla zwolenniczek subtejniejszego malowania w tym dniu
Lauretta zgadzam się z Tobą ja też wolę mocniejsze przynajmniej w tak uroczystym dniu
ja stawiam na taki, który mi optycznie powiększy oko, a nie sprawi, że bedzie jeszcze mniejsze... może być delikatny bo zazwyczaj w ogóle sie nie maluje, ale jeśli w mocniejszym bedzie mi ładnie to czemu nie
![]() ![]()
Re: GALERIA- Makijaż ślubny
A co powiecie na to:
Re: GALERIA- Makijaż ślubny
Mi się podobaja 5 i 8 ale z tych pierwszych fotek do wkleiła divette wczoraj, o 22:50